Connect with us

Alba

VIDEO: Protest al angajaților DGASPC Alba, în fața Consiliului Județean. Care sunt solicitările acestora

Publicat



Protest al angajaților DGASPC Alba. Salariații membri de sindicat de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Alba protestează marți, 20 februarie, în fața Consiliului Județean Alba.

Aceștia sunt nemulțumiți că au salarii mai mici cu până la 61% față de cele din Consiliul Județean.

Ce spune președintele sindicatului ACORD, Lucian Puiu:

Noi proteste sunt programate miercuri, 21…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Ghiozdane complet echipate pentru 500 de copii defavorizați din Alba, oferite de Crucea Roșie, Star Assembly și Star Transmission

Publicat

Crucea Roșie Română Filiala Alba, alături de companiile Star Assembly și Star Transmission au oferit 500 de ghiozdane complet echipate pentru școală, copiilor din familii defavorizate din zeci de localități ale județului.

Proiectul a fost sprijinit financiar de companiile Star Assembly şi Star Transmission, iar angajații acestora s-au implicat direct ca voluntari, alături de reprezentanții Crucii Roșii, pentru a pregăti ghiozdanele, dar și pentru a le distribui în teren. În total, în cei 4 ani de când…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Când sunt plătite alocațiile și indemnizațiile pentru copii, în septembrie 2024. Anunțul Agenției Naționale de Plăți

Publicat

Când sunt plătite alocațiile și indemnizațiile pentru copii, în septembrie 2024. Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială a anunțat că alocațiile și indemnizațiile pentru copii vor fi plătite înainte de începerea școlii.

Agențiile teritoriale efectuează plățile în avans, față de data fixată, plata în conturile bancare a beneficiilor de asistență socială pentru următoarele beneficii:

  • alocație de stat pentru copii
  • indemnizație de creștere a copilului
  • stimulent de inserție…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Scandal într-o locuință din Alba Iulia. Polițiștii l-au reținut pe un bărbat de 37 de ani. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un bărbat de 37 de ani din Alba Iulia a fost reținut de polițiști, în urma unui scandal petrecut într-o locuință din oraș. Acesta l-ar fi agresat pe un cunoscut.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 4 septembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat 37 de ani, din Alba Iulia. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din cercetări a rezultat că, miercuri…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

An școlar 2024-2025: Rechizite gratuite pentru o categorie de elevi. Perioada în care părinții pot depune cereri și condiții

Publicat

An școlar 2024-2025: Elevii care provin din familii cu venituri mici pot primi gratuit rechizite școlare. Părinții trebuie să depună cereri în acest sens, în primele cinci zile de la începutul cursurilor.

Procedura este stabilită prin OUG nr. 33/2001, iar sumele sunt actualizate în fiecare an de către Ministerul Educației.

Potrivit actului normativ, “se acordă rechizite școlare, elevilor care sunt înscriși în învățământul de stat, primar și gimnazial, la cursuri de zi și care sunt în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate