Connect with us

Eveniment

VIDEO: S-a întors iarna în Harghita. Drumarii au ieșit cu utilaje de deszăpezire pe DN 15, în zona Borsec

Publicat



S-a întors iarna în Harghita, unde se înregistrează ninsori. Drumarii acționează cu utilaje de deszăpezire pe DN 15, în zona Borsec, unde a început să ningă. Precipitaţii mixte au fost semnalate şi în alte zone din judeţ, situate la altitudine.

Potrivit informaţiilor furnizate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov, pe DN 15, în zona Borsec, se intervine cu utilaje de deszăpezire, şoferii fiind îndemnaţi să circule cu prudenţă.

Lapoviţă şi ninsoare se semnalează şi pe DN 13, în pasul Bucin şi DN 12 C, la Lacu Roşu, traficul desfăşurându-se fără probleme, a precizat pentru AGERPRES directorul Secţiei de Drumuri Naţionale Miercurea-Ciuc, Cătălin Romanescu.

De asemenea, ninge şi în alte zone ale judeţului, aflate la altitudine, cum ar fi localitatea Băile Harghita.

Judeţul Harghita se află, până miercuri, la ora 22.00, sub incidenţa unei informări meteo, fiind prognozate ploi moderate cantitativ, vânt de până la 55km/h, izolat până la 90km/h, iar la munte lapoviţă şi ninsoare, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Harghita.

sursa: Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Vieți salvate la Cluj-Napoca. Maraton de șase transplanturi renale de Florii în ”podul” ICUTR

Publicat

Reprezentanții Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renall (ICUTR) Cluj-Napoca anunță că în „podul” instituției de pe strada Clinicilor, in duminica Floriilor, au fost făcute încă 6 transplanturi renale în 48…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Bacalaureat 2024. Înscrieri la examen, din 3 iunie. Model CERERE de înscriere și echivalare probe lingvistice și digitale

Publicat

Bacalaureat 2024. Ministerul Educației a pus la dispoziție modelul cererii de înscriere la examenul de Bacalaureat. De asemenea, sunt disponibile cererile de recunoaștere/echivalare a probelor ligvistice și digitale.

Înscrierile la Bacalaureat se fac în perioada 3-7 iunie. În intervalul 17-27 iunie se desfășoară probele de competențe, iar în 1-5 iulie vor fi probele scrise.

Primele rezultate vor fi cunoscute în 8 iulie.

Vezi BACALAUREAT 2024: Modele de subiecte pentru elevii de clasa a XII-a, publicate de minister. Variante pentru pregătirea la examen

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Cât vor CHELTUI românii pentru masa de Paşte? Consumatorii se așteaptă la prețuri cu 30% mai mari decât anul trecut

Publicat

Românii își plănuiesc să cheltuiască, în medie, între 400 și 1.000 de lei pentru masa de Paște anul acesta, potrivit unui studiu citat de Agerpres. O treime dintre români se așteptă la prețuri cu 30% mai mari decât…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

FOTO: Forțe noi la ISU Alba. Trei absolvenți ai Școlii de subofițeri de pompieri s-au alăturat echipei de salvatori

Publicat

Forțe noi la ISU Alba. Trei absolvenți ai Școlii de subofițeri de pompieri și protecție civilă s-au alăturat echipei de salvatori din județ. Aceștia și-au început activitatea la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba.

”Începând de astăzi, colectivul pompierilor militari al ISU Alba s-a mărit cu tei noi colegi, proaspăt absolvenți ai școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ,,Pavel Zăgănescu” Boldești.

Suntem mândri ca au ales să facă parte din colectivul nostru și îi asigurăm de tot sprijinul pentru o adaptare cât mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe