Connect with us

Eveniment

VIDEO: Scene aproape ireale la Sibiu – Sibian amenințat cu pistolul în trafic

Publicat



Un șofer a sunat marți la poliție și a anunțat că este amenințat cu un pistol, pe strada Morilor din Sibiu, de către un alt participant la trafic. Oamenii legii l-au sfătuit să nu dea apă la moară, să nu răspundă provocărilor și să depună o plângere la sediul instituției, însă bărbat a refuzat. Polițiștii au demarat însă verificările pentru identificarea persoanelor implicate.

Scene desprinse din filme au avut loc, marți, la Sibiu, pe strada Morilor. Un bărbat a coborât din mașină și, nervos, a scos pistolul la alt participant la trafic. Momentul a fost surprins de camera de bord.

video

„În cursul zilei de ieri, în jurul orei 14,30, prin apel 112, un conducător auto a sesizat faptul că, pe fondul unui conflict în trafic, în timp ce se afla pe…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Doi bărbați din Ighiu s-au ales cu dosare penale după ce au intrat în curtea unui cetățean. Cu ce au ieșit la plecare

Publicat

Doi bărbați sunt cercetați pentru furt după ce au intrat în grădina unui bărbat din Șard. Însă, când au ieșit, au plecat cu o drujbă și mai multe scule electrice. 

Mai pe scurt le-au furat. Drept urmare, s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat. 

Cazul a fost comunicat de IPJ Alba, în buletinul de presă al poliției, în data de 9 mai 2024.

Potrivit IPJ Alba, la data de 8 mai 2024, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au identificat și reținut doi bărbați de 33 și 22 de ani, din comuna Ighiu, care sunt bănuiți de săvârșirea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Emil Boc: Eu nu sunt în campanie electorală. Tot ce fac e sub lupa publică

Publicat

Primarul Clujului, Emil Boc, spune că el nu face campanie electorală pentru alegerile locale care vor avea loc în data de 9 iunie.

În cursa pentru funcția de primar al Clujului s-au înscris 10 candidați.

Emil…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Motivarea în procesul pentru Roșia Montană, PUBLICATĂ de Tribunalul de la Washington. Decizia care a pulverizat Gabriel Resources

Publicat

Motivarea în procesul pentru Roșia Montană: Tribunalul arbitral al Băncii Mondiale (ICSID) a publicat motivarea în dosarul Roșia Montană, prin care a dat dreptate României în procesul intentat de Gabriel Resources.

Principalele concluzii pe care a stat decizia sunt acelea că nu a existat o conspirație sau o politică de stat prin care autoritățile române au dorit să obțină controlul asupra investiției și că statul român nu a abuzat de puterile sale în detrimentul investitorilor.

Compania Gabriel Resources a susținut în proces că anumite acțiuni, acte…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Radu Constantea (președinte „U” Cluj): Sabău are contract și pentru sezonul următor, a SEMNAT pentru doi ani

Publicat

Președintele Universității Cluj, Radu Constantea, a anunțat antrenorul echipei pentru sezonul viitor. În ultimele zile s-a discutat despre iminenta plecare a lui Ioan Ovidiu Sabău, deranjat de speculațiile potrivit cărora…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe