Connect with us

Cluj

VIDEO. Șofer de autocar, BLOCAT cu roata în nămeți: „Nu a trecut nicio lamă”

Publicat


Șoferul unui autocar aflat în Vâlcele a rămas blocat cu roata în zăpadă din cauza viscolului.

„Între Turda și Cluj-Napoca nu a trecut nicio lamă. Acum încep să apară în Tureni, dar în Turda e groaznic”, a spus acesta, pentru Cluj24.

Nu este primul șofer nemulțumit de lipsa echipajelor care să curețe străzile. A trimis un videoclip de la fața locului pentru a prezenta situația.

Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Voluntarii JCI Cluj TRANSFORMĂ mai bine de o tonă de haine în fapte bune

Publicat

Între 23 și 26 martie, voluntarii JCI Cluj transformă mai bine de o tonă de haine în fapte bune. Cantitatea impresionantă de articole de îmbrăcăminte a fost donată de clujeni, în decurs de numai 7 zile, în cadrul unei campanii de colectare. Piesele de îmbrăcăminte au fost atent selectate și vor fi vândute în cadrul unui târg caritabil care se desfășoară la Iulius Mall Cluj în perioada menționată.

reclothing1

„JCI Cluj îi invită pe clujeni la cea de-a 7-a ediție a târgului #ReClothing – proiectul care îmbină sustenabilitatea și faptele bune. Ideea voluntarilor clujeni e de a demonstra publicului că hainele nu trebuie să ajungă la gunoi, ci pot…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Grădinița Cetatea Fetei și cea de pe starda Horea din Florești, reabilitate energetic. Investiție de 5 milioane de lei

Publicat

O nouă finanțare nerambursabilă, de peste 5 milioane de lei, a fost câștigată de primăria Florești. Banii vor fi folosiți pentru două proiecte destinate îmbunătățirii condițiilor de studiu în grădinițe, anunță primarul Bogdan Pivariu pe Facebook.

Este vorba de Grădinița Cetatea Fetei și Grădinița str. Horea, inde vor începe lucrări de reabilitare termică. Lucrările urmează să fie scoase la licitație.

Grădinița Cetatea Fetei și cea de pe starda Horea din Florești, reabilitate energetic. Investiție de 5 milioane de lei

Proiectele care urmăresc creșterea eficienței energetice a clădirilor și a confortului interior sunt finanțate…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Ce se întâmplă cu polițele RCA. Guvernul pregătește plafonarea acestora pentru 6 luni. Care vor fi tarifele

Publicat

Guvernul României pregătește plafonarea tarifelor la polițele RCA după ce societatea Euroins a intrat în insolvență, iar prețurile riscă să crească din nou. Legiutorul va obliga firmele să reducă prețul polițelor RCA timp de 6 luni, scrie Alba24.

Astfel, potrivit documentului pregătiti de Guvern, tarifele maxime pentru polițele RCA se stabilesc la nivelul celor practicate de fiecare asigurător la data de 1 martie 2022.

Dacă tarifele de la 1 martie 2022 sunt mai mari decât cele din 1 martie 2023, asigurătorii vor aplica cel mai mic tarif dintre cele două.

Ce se întâmplă cu polițele RCA. Guvernul pregătește plafonarea acestora pentru 6…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Cursul euro a CRESCUT marginal

Publicat

Leul avea miercuri o evoluție stabilă, în contrast cu parcursul altor monede din regiune care se apreciau față de cea unică.

Cursul euro a urcat marginal de la 4,9209 la 4,9232 lei, maxim al ultimelor trei săptămâni. Transferurile se efectuau în culoarul 4,92 – 4,927 lei.

Cei mai mulţi dintre executivii chestionaţi în „Barometrul privind starea economiei” realizat de Moneycorp cred că euro va fi cotat în decembrie la 4,95 – 5 lei, în timp ce 24% dintre aceștia anticipează valori de 5 – 5,05 lei, iar 12% dintre respondenți cred că euro se va stabiliza în jurul valorii de 4,95 lei. În cazul dolarului american, 32% dintre participanți…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe