Connect with us

Alba

VIDEO: Sorin Grindeanu la Alba Iulia, despre segmentul fisurat din autostrada A10 Sebeș -Turda: ”Avem anumite semne de întrebare”

Publicat



Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat la Alba Iulia că constructorul segmentului din autostrada A10 pe care s-a produs alunecarea de teren este ”extrem de monitorizat” de CNAIR și din cauza faptului că ”avem anumite semne de întrebare”. 

”Se află în perioada de garanție, nu avem foarte multe experiențe care să ne facă să nu urmărim foarte atent modul în care constructorul își face treaba. Este un constructor extrem de monitorizat de CNAIR, va continua această monitorizare.

Îmi doresc ca lucrurile să fie făcute bine. Fiind în garanție, lucrările sunt pe cheltuiala constructorului, tot ce se va repara acolo. Îmi doresc ca…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Legea privind neimpozitarea pensiilor sub 3.000 lei, promulgată de președintele Iohannis. De când se va aplica

Publicat

Legea prin care se majorează plafonul până la care veniturile din pensii sunt neimpozabile, de la 2.000 de lei la 3.000 de lei, a fost promulgată joi de președintele Klaus Iohannis.

Legea pentru modificarea alin. (1) al art. 100 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal şi stabilirea unor măsuri fiscale a fost adoptată decizional de Camera Deputaţilor în 3 septembrie, scrie agerpres.ro.

„Venitul impozabil lunar din pensii se stabileşte prin deducerea din venitul din pensie a sumei neimpozabile lunare de 3.000…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Lucky Seven: Un nou jucător intră puternic pe piața cazinourilor online (P)

Publicat

Pasionații de gambling au acum o nouă destinație pentru a-și testa norocul – LuckySeven.ro este cel mai nou cazino online din România!

Lucky Seven este cel mai recent operator online din industria jocurilor de noroc din România care oferă o varietate de jocuri de cazinou, oferte sportive atractive, bonusuri și multe surprize.

Lucky Seven – Bonus de bun venit

LuckySeven cazino onlineLuckySeven cazino online

Dacă alegi să îți deschizi cont la acest cazino online, te asigurăm că nu vei fi dezamăgit. Lucky Seven vine cu unul dintre cele mai generoase…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Teatrul de Păpuși „Prichindel” participă la Festivalul Stradal WonderPuck

Publicat

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia participă la cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Stradal WonderPuck cu spectacolul „Scufița roșie”, regia Teodora Popa.

”Așadar, vom fi pe scena din curtea interioară a Muzeului de Artă din Cluj-Napoca în data de 6 septembrie 2024, de la ora 18:00, și pe scena Podium Piața Unirii în data de 7 septembrie 2024, de la ora 11:00.

Așteptăm cu nerăbdare ca simpatica noastră Scufiță să îi cucerească și să îi înveselească pe prichindeii clujeni.

O…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ghiozdane complet echipate pentru 500 de copii defavorizați din Alba, oferite de Crucea Roșie, Star Assembly și Star Transmission

Publicat

Crucea Roșie Română Filiala Alba, alături de companiile Star Assembly și Star Transmission au oferit 500 de ghiozdane complet echipate pentru școală, copiilor din familii defavorizate din zeci de localități ale județului.

Proiectul a fost sprijinit financiar de companiile Star Assembly şi Star Transmission, iar angajații acestora s-au implicat direct ca voluntari, alături de reprezentanții Crucii Roșii, pentru a pregăti ghiozdanele, dar și pentru a le distribui în teren. În total, în cei 4 ani de când…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate