Connect with us

Alba

VIDEO ȘTIREA TA: O vulpe a fost surprinsă „la pescuit”, în zona bazinului cu pești exotici din Cetatea Alba Carolina

Publicat


O vulpe a fost filmată de un cititor Alba24, duminică seara, în timp ce încerca să „pescuiască” în bazinul cu pești exotici din Cetatea Alba Carolina.

În ultima perioadă, vulpea a fost văzută în mai multe zone din Alba Iulia, atât noaptea cât și ziua.

Se pare că animalul sălbatic s-a adaptat la viața din oraș și nu se mai sperie atât de ușor de mașini sau oameni.

„Ar trebui să i se administreze antirabic. Așa e frumos. S-a adaptat la oraș, dar să nu răspândească boli la câini”, ne-a transmis cititorul Alba24.

 

 

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Efectele consumului exagerat de fast-food asupra sănătății. Calorii, grăsimi și zahăr cu impact asupra copiilor și adolescenților

Publicat

fast food, junk food, mancare, mancare rapida, burgeri, burger, mancare nesanatoasa alba24.ro

Efectele consumului exagerat de fast-food: Consumul de mâncare de acest tip poate avea numeroase efecte negative asupra sănătății și bunăstării unei persoane, arată o serie de studii realizate recent la nivel european.

Fast food-ul este adesea bogat în calorii, grăsimi saturate, zahăr și sodiu, iar consumul frecvent poate duce la creșterea în greutate și, ulterior, la obezitate.

Obezitatea este asociată cu riscul crescut de boli…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Dotări pentru Colegiul Militar din Alba Iulia: mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Valoarea investiției

Publicat

Dotări pentru Colegiul Militar din Alba Iulia. Elevii Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Alba Iulia vor beneficia de mobilier, materiale didactice și echipamente digitale moderne, printr-o investiție de aproape 900.000 de lei. 

Ministerul Apărării – UM 01829 a lansat pe 17 aprilie o licitație, în platforma SEAP, pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ militar…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Legătura dintre un cont de Instagram, investiții în criptomonede și hackeri, detaliată într-un proces la Tribunalul Alba

Publicat

Spargerea unui cont de Instagram a fost cercetată de polițiștii din Alba. Este vorba despre o escrocherie clasică a hackerilor de pe internet, care vânează conturi de pe rețelele sociale. 

Modalitatea prin care aceștia au acționat este descrisă de magistrații Tribunalului Alba, care au dat o soluție în acest caz. Dosarul a fost soluționat în data de 15 aprilie 2024, la solicitarea procurorilor.

Legatura dintre criptomonede și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Români blocați pe aeroportul din Dubai. Pistele au fost inundate. MAE monitorizează situația acestora

Publicat

Două grupuri de cetăţeni români, ale căror curse aeriene au fost anulate, sunt blocate pe Aeroportul Internaţional Dubai, în contextul fenomenelor meteorologice extreme care afectează teritoriul Emiratelor Arabe Unite, informează MAE.

MAE a transmis miercuri că prin intermediul Consulatului General al României la Dubai, are în atenţie şi monitorizează situaţia acestora.