Connect with us

Alba

VIDEO: TESTUL DE SINCERITATE. Cine este Voicu Vușcan, candidatul cu care PSD vrea să câștige Primăria Alba Iulia

Publicat



Alba24 vă prezintă la Testul de Sinceritate cine este Voicu Vușcan, candidatul cu care PSD vrea să câștige Primăria Alba Iulia. 

2024 este un an special pentru politicieni și partide pentru că are o miză mai mare decât de obicei. Toate tipurile de alegeri posibile se întâmplă în acest an.

Mai avem și un val nemaiîntâlnit de populism amestecat cu extremism de dreapta și un așa zis suveranism care amenință funcționarea,…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Probleme la Alba pentru partidele conduse de Șoșoacă și Terheș. Listele de susținere depuse pentru consiliul județean, INVALIDATE

Publicat

Probleme pentru cele două partide extremiste, PNCR și SOS la Alba. Candidaturile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, dar și listele pentru consilieri județeni au fost respinse. 

Au fost respinse de Biroul Electoral Județean, din cauza neregulilor găsite în listele de semnături pentru susținerea candidaților. Decizia a fost luată pe 1 mai 2024 și poate fi contestată la Tribunalul Alba, în termen de 48 de ore.

Atât în listele depuse de partidele conduse de Cristian Terheș și Diana Șoșoacă, reprezentații BEJ au găsit probleme.

Foi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Accident la Oarda, Alba Iulia, cu trei mașini avariate. A fost provocat de un tânăr care conducea băut. Ce alcoolemie avea

Publicat

Un tânăr din Alba Iulia a provocat un accident rutier la Oarda, în timp ce conducea băut. Acesta a intrat cu mașina într-un autoturism parcat, pe care l-a proiectat în alt autovehicul.

Potrivit IPJ Alba, accidentul a intrat în atenția polițiștilor rutieri din Alba Iulia în noaptea de 1/2 mai, în jurul orei 1.40. Acesta s-a petrecut pe strada Garoafelor din cartierul Oarda al municipiului Alba Iulia. S-a soldat doar cu pagube materiale.

Din primele cercetări, a rezultat că un tânăr de 24 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

PAȘTE 2024: Programul de distribuire a paștilor la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Slujba de Înviere, oficiată de ÎPS Irineu

Publicat

Paște 2024. Programul de distribuire a paștilor la Catedrala Încoronării din Alba Iulia a fost anunțat de Arhiepiscopia Ortodoxă. Slujba de Înviere va fi oficiată de ÎPS Irineu.

”Paștile” vor fi distribuite în aceeași locație ca și în anii anteriori: sub clopotnița catedralei.

Programul este sâmbătă, 4 mai, între orele 15.00-18.00, dar și duminică, 5 mai, între orele 3.00-3.30 și 10.00-12.00.

Slujba de Înviere, Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur și Vecernia Sfintei Învieri cu citirea Sfintei Evanghelii în diverse limbi vor fi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Comunicat: Mesajul primarului municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, cu ocazia sărbătorilor de Paște

Publicat

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a transmis pentru locuitorii orașului mesajul său și al administrației locale, cu ocazia sărbătorilor de Paște. 

”În biserici, pe stradă, în case, Hristos a înviat! devine salut universal, iar cea mai veche sărbătoare a creștinătății redevine, măcar pentru câteva zile, știrea cea mai vehiculată, vestea cea mai importantă, pe care o încuviințăm cu același entuziasm Adevărat a înviat!.

Dragi albaiulieni, vă doresc din tot sufletul să vă lăsați cuprinși de această bucurie dătătoare de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe