Connect with us

Eveniment

VIDEO: Trei persoane reținute pentru trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism. Victimele, racolate prin metoda Loverboy

Publicat


Trei persoane au fost reținute într-un dosar de trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism. Victimele erau racolate prin intermediul metodei Loverboy, iar acestea erau adăpostite și transportate în județele Ilfov și Sibiu, precum și în municipiul București.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a unor persoane bănuite de trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism.

Astfel, la data de 15 noiembrie 2022, procurorii Direcției…

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Performanță pentru o elevă din Alba: dublă calificare la olimpiadă. Va reprezenta județul la etapa națională de Chimie și Germană

Publicat

Performanță realizată de o elevă din Alba. A obținut dublă calificare la etape naționale de olimpiadă. Va reprezenta județul la faza națională a olimpiadelor de Chimie, respectiv Germană modernă.

Este vorba despre Iadira Nicola Nandrea, elevă originară din Alba Iulia, la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, în clasa a X-a.

Rezultatele deosebite le-a reușit atât prin pregătirea individuală, cât și prin sprijinul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Podcast Cluj24 Contraste. Dan Tarcea: Șantierele de la metrou și centura metropolitană vor începe anul acesta

Publicat

O discuție cu viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, este plină de „tehnicalități” administrative. Cînd crezi că l-ai prins cu cu o inadvertență, o lucrare întîrziată sau o revendicare legitimă a comunității pe care…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Alocația de stat pentru copii. Modificări de stabilire și plată a banilor, aprobate de Senat. Ce se schimbă

Publicat

Senat

Alocația de stat pentru copii. Modificări de legislație au fost aprobate luni de Senat. Acestea se referă la dreptul la alocație și plata acesteia.

Potrivit actului normativ, dreptul la alocaţia de stat pentru copii se stabileşte începând cu data naşterii copilului. Plata drepturilor se face proporţional începând cu luna următoare depunerii cererii.

Proiectul, iniţiat de PSD, a fost adoptat tacit de Senat, în 25…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Porcul ne poate salva nu numai de Crăciun. Rinichi de porc transplantat la un pacient

Publicat

O echipă de chirurgi americani a transplantat rinichiul de la un porc modificat genetic la un pacient în viaţă, o premieră care reprezintă un nou pas către o potenţială soluţie la deficitul cronic de donări de organe, a…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe