Connect with us

Alba

VIDEO: Truck Tuning Art 2022 la Alba Iulia. Paradă cu camioane personalizate pe străzi din oraș

Publicat


Zeci de camioane personalizate au intrat vineri seara în Alba Iulia. Șoferii fac turul orașului, pentru a ajunge mai apoi în Șanțurile Cetății, unde vor participa la Truck Tuning Art.

Traseul parcurs este șoseaua de centură – Ambient – Ampoi 1 – Centru – Casa de Cultură  cu intrare în Cetate pe strada Gemina.

Evenimentul Truck Tuning Art a luat naștere din dorința de a reuni pasionații de truck tuning, fenomen care a început să se dezvolte și la noi în țară destul de mult în ultimii ani.

Confirmarea a venit odată cu prima ediție a show-ului, care a avut loc în 2019 la Alba Iulia, acesta fiind un real succes.

”Cu această ocazie, am reușit să aducem aproape de…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Premierul Marcel Ciolacu promite că toate propunerile de medicamente compensate, susținute de MS, vor fi aprobate în Guvern

Publicat

Premierul Marcel Ciolacu  promite că toate propunerile privind finanţarea listei de medicamente compensate sunt aprobate în Guvern. 

El a afirmat că în discuţiile purtate cu producătorii de medicamente inovative s-a avut în vedere şi perspectiva producerii în România a unor astfel de medicamente.

El a fost întrebat despre faptul că la nivelul Ministerului Finanţelor nu s-a ajuns la un consens pentru finanţare în privinţa…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Măsuri pentru ieftinirea facturilor la curent și gaz. Ministerul Energiei pregătește îmbunătățirea schemei de compensare-plafonare

Publicat

Ministerul Energiei se pregăteşte săptămâna aceasta îmbunătățirea schemei de compensare/plafonare. Prin aceasta, facturile la energie şi gaze s-ar mai putea ieftini, susține ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

Se va pune o presiune şi mai mare pe furnizori pentru reducerea preţurilor, potrivit sursei citate.

„Săptămâna aceasta ne pregătim de o optimizare a acestei scheme prin care preţurile la factură ar putea să mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Tânăr din județul Alba, reținut după ce a fost oprit în trafic. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Un tânăr din Alba a fost reținut de Poliție, după ce a fost oprit în trafic. Conducea un autoturism, iar polițiștii au descoperit că acesta se afla sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, luni, 25 martie, polițiștii din Zlatna au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 20 de ani, din Zlatna. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Tânărul a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ziua Păsărilor, sărbătorită la Alba Iulia. Pasionații sunt chemați la întâlnire în zona pistei de biciclete de la Mamut

Publicat

Ziua Păsărilor, sărbătorită la Alba Iulia. Pasionații, chemați la întâlnire în zona pistei de biciclete de la Mamut.

Ziua Păsărilor este o oportunitate de a ne reconecta cu natura și de a observa păsările din jurul nostru și ecosistemele în care trăiesc alături de noi.

Societatea Ornitologică din România (SOR) lansează invitația de a ieși în natură alături de familie și prieteni și de a observa păsările din sau de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe