Connect with us

Cluj

VIDEO. U Cluj – Petrolul, 1-2. Clujenii, învinși pe teren propriu, ratează șansa de a urca pe prima poziție din play-out

Publicat



„U” Cluj și Petrolul Ploiești s-au întâlnit astăzi, 13 aprilie, pe Stadionul Cluj Arena în etapa a patra din play-out-ul Superligii României. Partida s-a încheiat cu victoria „șepcilor roșii” care urcă pe primul loc în play-out.

U Cluj – Petrolul, 1-2. Clujenii, învinși pe teren propriu, ratează șansa de a urca pe prima poziție din play-out

Echipele de start

„U” Cluj: 
Gertmonas – Oancea, Masoero, Thalisson Kelven, Roger – Rus, Simion, Bic – Roguljic, Nistor – Popa
REZERVE: Gorcea – Anselmo, Chintes, Doukoure, Fossati, Gheorghe, Peteleu, Silaghi, Techeres, Tescan
ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău
Petrolul Ploiești:
Zima – Dumitriu, Papp, Garutti, Ticu – Seto, Hanca – Musi, Jair, Grozav – Berisha
REZERVE: Balbarau, Esanu – Bratu, Diomande, Huja, Irobiso, Isfan, Jyry, Mijers, Raducan, Radu
ANTRENOR: Florin Stângă
ARBITRU: Ionuț Coza

„U” Cluj este învinsă pe teren propriu împotriva echipei Petrolul Ploiești

âPartida începe ușor ezitant din partea ambelor echipe, dar gazdele își fac curaj și atacă pentru prima dată periculos în minutul 10 prin tânărul Marco Rus care sprintează în banda stângă și trimite în centru către mijlocașul Gabriel Simion care trimite dinafara careului un șut pe lângă poarta oaspeților.
Primul șut pe spațiul porții al partidei vine în minutul 36 când în urma unui atac pozițional al gazdelor, balonul ajunge în partea dreaptă la mijlocașul Ante Roguljic care pătrunde în careul advers prin lateral și trage puternic la colțul scurt, dar portarul oaspeților intervine salvator.
Ultima ocazie a primei reprize este bifată în continuare de „șepcile roșii” care au avut un nou atac pornit de la mijlocașul Ovidiu Bic care în minutul 45+2 a pasat pentru același Marco Rus care a trimis pe lângă poartă de la o distanță de aproximativ 7 metri.

Repriza secundă

În repriza secundă primul atac îl au tot gazdele care în minutul 54 cu Daniel Popa în prim plan care driblează doi apărători, dar apoi a executat în portarul advers.
Un minut mai târziu a venit deschiderea scorului după o pătrundere în careu a lui Marco Rus care a pasat apoi pentru Ante Roguljic, acesta trage din scurt și deschide scorul, portarul Lukas Zima neavând drept la replică.
Replica oaspeților nu s-a lăsat așteptată și în minutul 62 Petrolul Ploiești a beneficiat de o lovitură liberă în urma căreia noul intrat Christian Irobiso a trimis în poarta clujenilor și a restabilit egalitatea.
Două minute mai târziu, Petrolul Ploiești profită de imprudențele create în defensiva clujeană și au un nou atac cu Musi protagonist în banda dreaptă care trimite o pasă în careu pentru noul intrat Tommi Jyry care trimite balonul în plasă și oaspeții preiau conducerea cu 2 la 1.
Replica clujenilor a venit în minutul 67 când Ante Roguljic a avut o pătrundere în careul advers și a tras puternic, dar balonul a lovit bara transversală.
Gazdele au continuat atacurile poziționale cu Dan Nistor protagonist care în minutul 84 a avut o trecere foarte bună până la marginea careului advers și a trimis un șut periculos cu piciorul stâng, dar acesta a trecut puțin pe lângă bara laterală și scorul a rămas 2 la 1 în favoarea oaspeților.
Cosmin Olaru



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

„U” Cluj și Petrolul Ploiești s-au întâlnit astăzi, 13 aprilie, pe Stadionul Cluj Arena în etapa a patra din play-out-ul Superligii României. Partida s-a încheiat cu victoria „șepcilor roșii” care urcă pe primul…

Citește mai mult pe Cluj24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Pro Infrastructură: Licitația tronsonului 2 al centurii metropolitane, ANULATĂ de Primăria Cluj. Ofertanții nu știu nimic

Publicat

Asociația Pro Infrastructură a anunțat că licitația pentru tronsonul 2 al centurii metropolitane a Clujului a fost anulată din nou. Contactați de Cluj24, patronii a două firme din asocierea care a depus oferte spun că nu…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Povestea emoționantă a unui tânăr din Cluj, șef de promoție al Școlii Poliției de Frontieră Oradea

Publicat

Un tânăr clujean trecut prin grele încercări de-a lungul vieții este șeful promoției iulie 2023 – aprilie 2024 a Școlii Poliției de Frontieră Oradea.

Paul Meseșan, un clujean de 26 de ani cu o poveste…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Accident pe centura Vâlcele-Apahida. Un bărbat a rămas încarcerat

Publicat

Un accident a avut loc sâmbătă dimineață la ieșire din cartierul Borhanci, pe centura Vâlcele-Apahida.

Pompierii au intervenit sâmbătă dimineață la un accident petrecut pe centura Vâlcele-Apahida, la ieșire…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Pro Infrastructură: Licitația tronsonului 2 al centurii metropolitane, ANULATĂ de Primăria Cluj-Napoca

Publicat

Asociația Pro Infrastructură a anunțat că licitația pentru tronsonul 2 al centurii metropolitane a Clujului a fost anulată din nou.

Asociația Pro Infrastructura a arătat, pe rețelele de socializare, că Primăria…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe