Connect with us

Cluj

VIDEO USAMV Cluj-Napoca – Oportunități de carieră după absolvirea Facultății de Agricultură

Publicat


Facultatea de Agricultură din cadrul USAMV Cluj-Napoca, cu o istorie de 152 de ani, este cea mai veche din cadrul renumitei instituții, și formează an de an generații de specialiști în domenii de interes în spațiul rural și nu numai.

Specializările mai noi, precum Biologia, Ingineria mediului, Exploatarea mașinilor și instalațiilor pentru agricultură și industrie alimentară, sunt din ce în ce mai căutate de către tinerii care își doresc cariere de succes pliate pe nevoile societății, orientată pe zi ce trece tot mai mult spre agricultură.

Absolvenții Facultății de Agricultură au și posibilitatea să își continue pregătirea profesională prin specializări masterale, dar și să urmeze perfecționarea prin doctorat în Domeniul Agronomie.

Despre oportunitățile de carieră ale unui absolvent al Facultății de Agricultură din cadrul USAMV Cluj-Napoca, puteți afla din videoclipul de mai jos.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO/FOTO. Atenţie! Nereguli descoperite de comisarii protecţiei consumatorului Cluj în piaţa Dezmir. Amenzi imense aplicate

Publicat

Comisarii protecţiei consumatorului Cluj au descoperit o mulţime de nereguli la comercianţii din piaţa Dezmir şi au aplicat amenzi de peste 183.000 de lei.

dezmir opc mizerie

„Pe data de 20.09.2023, Comisariatul Regional pentru…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Energie verde din deșeuri la Cluj. CJ cumpără o instalație de tratare a gunoaielor prin dezintegrare moleculară

Publicat

Consiliul Județean Cluj va achiziționa o instalație de tratare prin dezintegrare moleculară, pentru valorificarea energetică a deșeurilor.

„E o soluție revoluționară” a precizat președintele CJ Alin…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Biletul de Sănătate revine în Cluj-Napoca în două stații. Clujenii fac genuflexiuni și merg pe bicicletă pentru un bilet gratis

Publicat

Biletul de Sănătate, proiectul sportiv dedicat comunității care a avut un succes peste așteptări, revine la Cluj-Napoca cu cele două stații de autobus smart. Este cea de-a patra fază a programului inițiat de Sports…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. ACCIDENT pe Horea, în Cluj-Napoca. Un taxi a lovit o AMBULANȚĂ. Pacientul transportat a fost mutat în altă mașină

Publicat

Un accident a avut loc, miercuri, pe str. Horea din Cluj-Napoca. Un taxi a lovit din spate o ambulanță. Pacientul transportat a fost transferat ulterior într-o altă ambulanță. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe