Connect with us

Alba

VIDEO Vaccinarea a început și la Cluj. Declarații făcute de cadrele medicale, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca

Publicat



Duminică dimineața a început vaccinarea și la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Primi medici clujeni s-au vaccinat începând cu ora 10:00. În Faza 0 sunt programate să se vaccineze 375 cadre medicale din județul Cluj.

Vor fi două puncte de vaccinare situate la parterul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, în compartimentul de spitalizare de zi, având la dispoziție spații de așteptare ante și post-vaccinare, două săli de triaj și un salon pentru urgențe (preterapie intensivă) potrivit Cluj24.ro.

Vezi și PROSPECTUL vaccinului anti-Covid19 produs de Pfizer- BioNtech. Contraindicații și reacții adverse

„Suntem foarte bine, nu am avut nicio reacție adversă după administrarea vaccinului. A fost un an greu pentru toată lumea și pentru spitalul nostru. Au fost momente în care a trebuit să ne adaptăm din mers, poate chiar cu un pas înaintea schimbărilor să venim cu modificări. Le-am depășit, noi sperăm cu bine, am încercat să facem față acestei provocări. Așteptăm de la anul 2021 evenimente mult mai bune și intrăm cu optimism în noul an”, a declarat Dr. Violeta Briciu, director medical.

„Luminița de la capătul tunelului”

Dr. Miclăuș Diana, medic specialist TI, spune că este entuziasmată de faptul că i s-a administrat vaccinul: „Sper să se vaccineze cât mai…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

6-7 iulie: Cupa României – Patrula Airsoft 2024, în Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia

Publicat

În weekendul 6-7 iulie, în Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia se va desfășura Cupa României – Patrula Airsoft 2024. 

În acest stil, jucătorii trebuie să îndeplinească taskuri, să securizeze obiective și să ofere cel mai bun timp pe teren.

Este un eveniment la fel de intens precum...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Liceele tehnologice cu profil agricol vor putea beneficia de investiții finanțate de Ministerul Agriculturii. Care sunt criteriile

Publicat

Liceele tehnologice cu profil agricol vor putea beneficia de investiții finanțate de Ministerul Agriculturii. Guvernul a aprobat în ședința de joi, 4 iulie, metodologia privind susţinerea financiară, de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a liceelor tehnologice cu profil preponderent agricol.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

BNR a redus dobânda de referință, pentru prima oară în ultimul an și jumătate. A scăzut și rata pentru facilitatea de creditare

Publicat

BNR a redus dobânda de referință, pentru prima oară în ultimul an și jumătate. Dobânda de politică monetară a fost redusă la nivelul de 6,75% pe an, de la 7% pe an, începând cu data de 8 iulie 2024, informează banca centrală.

Au fost menținute nivelurile actuale ale ratelor rezervelor...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Evaluare Națională 2024: Număr record de contestații înregistrate în județul Alba. Când vor fi publicate rezultatele finale

Publicat

Evaluare Națională 2024: Număr record de contestații înregistrate în județul Alba. Elevii nemulțumiți de rezultate au avut opțiunea de a contesta notele, în perioada 3-4 iulie.

Din acestea, 210 au fost la Română, 204 la Matematică și câte una la limba maternă maghiară, respectiv limba maternă germană.

Comparativ, în 2023, erau...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate