Connect with us

Alba

VIDEO: Vloggerii George și Claire au dat Sibiul pe Alba Iulia. S-au mutat în orașul care ”are de toate, cel puțin până acum”

Publicat


Vloggerii George și Claire au lăsat Sibiul și s-au mutat la Alba Iulia.”Sunt o grămadă de chestii care ne plac la Alba Iulia. O grămadă!” au spus ei în videoclipul în care își anunță noua preferință pentru cea ce numesc ”capitala de suflet a românilor”.

Se declară încântați de apartamentul închiriat, care este de 3 ori mai mare decât cel de la Sibiu și pentru care plătesc doar cu 50 de euro mai mult.

YouTube video

Totodată fac un adevărat ”rechizitoriu” Sibiului, un oraș pe care îl lăudau anul trecut: se plâng acum de infrastructură, de aglomerație și de parcări și concluzionează că este supra-evaluat.

În schimb, despre Alba Iulia, cei doi vloggeri spun că ”are de toate, cel puțin până acum”. Le place cetatea, traficul mai liniștit, zonele pietonale, siguranța și multe altele. ”Am fost acolo (în Cetate – n.red.) și am plâns” a spus Claire, care este olandeză.

Cei doi au pe canalul lor de youtube aproape 100.000 de abonați.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Ultimele articole pe alba24

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Cod galben ninsoare și ploi în Alba și alte județe. Avertizarea de precipitații se va extinde până luni la nivelul întregii țări

Publicat

Cod galben de ninsoare și ploi în Alba și alte județe. Potrivit ANM, în perioada 21 aprilie, ora 18 – 22 aprilie, ora 12, în sudul județului Alba, la altitudini mai mari de 1.500 de metri, se vor produce ninsori însemnate cantitativ.

Ninsoarea va cuprinde treptat și Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, unde vor predomina ninsorile, local însemnate cantitativ și se va depune strat de zăpadă.

Avertizarea de ploi se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Tânără de 17 ani, din Sebeș, prinsă la volan de polițiști. Un alt tânăr i-a dat mașina, deși știa că nu are permis

Publicat

Tânără de 17 ani, din Sebeș, prinsă la volan de polițiști. Un alt tânăr i-a dat mașina, deși știa că nu are permis. 

Polițiștii de ordine publică din Sebeș, în timp ce acționau împreună cu jandarmii pe strada Luncii din municipiu, au depistat o tânără de 17 ani, din Sebeș, care conducea un autoturism fără să posede permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Bicicletă electrică furată la Sebeș. Suspectul, un bărbat de 65 de ani din oraș

Publicat

Bicicletă electrică furată la Sebeș. Suspectul este un bărbat de 65 de ani din oraș, de la care polițiștii au recuperat-o.

La data de 19 aprilie 2024, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat un bărbat de 65 de ani, din municipiul Sebeș, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă care a fost reclamată poliției la data de 18 aprilie 2024.

În sarcina…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Mihnea Costachi a realizat cea mai bună performanță obținută vreodată de un român la Campionatul European de Șah – Dezlegări

Publicat

O noua performanță internațională obținută de șahistul din Alba Iulia, Mihnea Costachi. Acesta a obținut locul 4 la Campionatul European de Șah – Dezlegări.

Aceasta este cea mai bună performanță obținută vreodată de un șahist român la Campionatele Europene de dezlegări.

În perioada 18-21 aprilie, Campionatele Europene de Șah – Dezlegări s-au desfășurat la Hagen, în Germania, reunind la start un număr de 71…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe