Connect with us

Alba

Viitorul nod rutier de la Cugir a primit aviz favorabil în Consiliul Tehnico-Economic al Ministerului Transporturilor

PublicatViitorul nod rutier de la Cugir a primit aviz favorabil în Consiliul Tehnico-Economic al Ministerului Transporturilor. Este vorba despre construcția unui acces la Autostrada A1 Sibiu – Sebeș – Deva. 

Urmează aprobarea indicatorilor tehnico-economici, iar ulterior Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR va demara...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Ce priorități are Victor Negrescu, în mandatul de vicepreședinte al Parlamentului European. Declarații

Publicat

Creşterea influenţei Parlamentului European în procesul decizional european şi democratizarea acestei instituţii se află printre priorităţile eurodeputatului Victor Negrescu, prezentate într-o întâlnire avută miercuri cu mai mulţi jurnalişti români.

Ştiţi foarte bine că am fost unul dintre cei care a susţinut în mandatul precedent schimbarea unor metode de lucru pentru ca acestea să fie...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

”Lovitură” pentru Mafia lemnului din Alba: Un bărbat condamnat după ce a tăiat cinci copaci. Ce motiv a invocat în instanță

Publicat

Un bărbat a fost recent condamnat pentru furt și tăiere ilegală de arbori. O primă sentință a fost dată de magistrații Judecătoriei Câmpeni, în data de 11 iulie 2024. 

Acesta a spus că a tăiat cei cinci copaci din cauza faptului că se afla într-o situația financiară mai dificilă și avea nevoie de bani.

Faptele pentru care a fost acuzat au fost detaliate de magistrați, în motivarea instanței.

S-a întâmplat la sfârșitul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Polițiștii din Alba, acțiune de informare a șoferilor privind modificările legislative recente în domeniul rutier

Publicat

Miercuri dimineața, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Alba au desfășurat o acțiune de informare cu privire la ultimele modificări în domeniul legislației rutiere, în contextul intrării în vigoare a O.U.G nr. 84/2024 pentru modificarea şi completarea unor acte normative și au prezentat modul de funcționare al mijloacelor din dotare, respectiv aparatele drogtest și etilotest.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: O firmă care a aruncat deșeuri în zona unei păduri din Aiud, identificată de polițiștii locali. Ce amendă au aplicat

Publicat

Poliția Locală Aiud a aplicat o amendă pentru comportament lipsit de orice simț civic. Potrivit reprezentanților Primăriei Aiud, în urma verificărilor din teren, Poliția Locală a identificat o societate comercială care a aruncat deșeuri în zona Pădurii Legheleu, ieșirea de pe strada Ștefan cel Mare.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate