Connect with us

Alba

Vineri: Ședință a Consiliului Local Alba Iulia. Modernizări în șanțul exterior al Cetății și la trei unități de învățământ

Publicat


sediu primarie drona

Consilierii locali sunt convocați vineri, 7 octombrie, de la ora 13.00, în ședință extraordinară, cu patru proiecte pe ordinea de zi.

Vor avea de aprobat documentații pentru investiții prin PNRR pentru spații publice amenajate pentru agrement în șanțul exterior al Cetății și de modernizări la trei unități de învățământ din municipiu.

Ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru obiectivul de investitii ”Reconversie funcțională, șant exterior – Latura de Nord a Cetății Alba Carolina, spații publice amenajate pentru agrement și petrecerea timpului liber”

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Secretul unui gulaș perfect, în cea mai vizitată comuna din Alba. Cum se prepară mâncarea tradițională maghiară la Rimetea

Publicat

Secretul unui gulaș perfect, în cea mai vizitată comuna din Alba. Comuna Rimetea este celebră pentru ospitalitate, peisaje pitorești superbe și gulaș.

Cei care trec prin comună, chiar dacă doar în vizită de o zi, sau care petrec un sejur, nu pleacă din Rimetea fără a gusta o porție de gulaș. 

Aproape fiecare pensiune în care se gătește are o rețetă proprie. Pe lângă o rețetă mai are și o serie de secrete.

Una dintre…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Cine este Daniel Metz, noul prorector al Universității din Alba Iulia. Ce planuri are la UAB, fostul CEO al NTT DATA

Publicat

Daniel Metz este noul prorector al Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Timp de mai bine 20 de ani a fost CEO al NTT Data, una dintre cele mai mari companii de IT din România. 

După mai bine de 20 de ani în care a condus o firmă cu peste 2000 de angajați a decis să facă o schimbare. Să lase mediul de afaceri, pentru cel academic. 

Pe lângă lector universitar la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și cadru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Investiții în digitalizare, la Teiuș. Camere de supraveghere și sistem de sesizări online pentru cetățeni. Licitație, în SEAP

Publicat

Investiții în digitalizare, la Teiuș. Printr-un proiect de peste 1,3 milioane de lei vor fi achiziționate, printre altele, 80 camere video cu dispecerat și mentenanță și sisteme de sesizări online pentru cetățeni.

Primăria orașului Teiuș a lansat vineri, 19 aprilie, în SEAP, o licitație pentru furnizarea de bunuri în cadrul proiectului intitulat „Reformare și digitalizare la nivelul orașului Teiuș”.

Valoarea totală este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Vești pentru clienții Hidroelectrica. Perioada în care vor fi emise noi facturi pentru consumul de energie

Publicat

Clienții Hidroelectrica ar urma să primească facturile pe luna martie 2024, în următoarea perioadă. Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie din România, cu peste 500.000 de clienți.

Facturile Hidroelectrica vor fi emise începând cu data de 19 aprilie, potrivit reprezentanţilor companiei, scrie antena3.ro.

Este vorba despre facturile pe luna martie 2024. Vor fi emise mai întâi pentru patru zone din ţară, şi acestea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe