Connect with us

Alba

Violență în familie la Pâclișa. Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce și-a lovit soția

Published

on



Un bărbat din Pâclișa s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie după ce și-a lovit soția. Polițiștii au emis ordin de protecție.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 20 august, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Alba Iulia au intervenit la o locuință din Pâclișa unde a fost semnalată o faptă de violență în familie.

Din primele cercetări, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat de 48 de ani și-ar fi agresat soția, aplicându-i lovituri peste cap și brațe.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării acestuia a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu.

Astfel, bărbatul a fost îndepărtat din locuință și i s-a interzis să se apropie de soția sa.

Pe numele său a fost întocmit și un dosar penal, pentru violență în familie.

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Miercuri, 25 septembrie: Artistul Ducu Bertzi, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Discuții despre muzică și poezie

Published

on

Miercuri, 25 septembrie, de la ora 18.00, artistul Ducu Bertzi participă la atelierul „Poezii pe șase corzi”, organizat de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Va participa la discuții cu publicul despre muzică și poezie.

Cei interesați pot afla despre cum poezia se poate transforma într-un cântec valoros, dar și despre multe alte secrete artistice pe care acesta le va împărtăși.

Clubul de poezie și muzică „Poezii pe șase corzi” se va încheia cu un dialog între Ducu Bertzi și public, cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Pompierii din Alba se întorc acasă după misiunea pe care au avut-o în Galați. Au fost în localitățile grav afectate de inundații

Published

on

Pompierii din Alba se întorc acasă după misiunea pe care au avut-o în Galați. Cei 32 de pompieri militari din Alba care au fost în misiune la Galați se întorc acasă. 

Este vorba despre o misiune la care au fost angrenați pompieri militari din toată țara. Pompierii militari au intervenit în cele mai grave localități afectate de inundații, unde peste 7000 de gospodării au fost inundate.

”Astăzi se întorc acasă colegii noștri care au intervenit în ajutorul semenilor afectați de inundații din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Droguri în Penitenciarul Aiud: Pliculețe cu zeci de grame de substanță cristalină descoperite la doi deținuți

Published

on

Droguri în Penitenciarul Aiud. Zeci de grame de substanță suspectă au fost descoperite asupra a doi deținuți în urma unor percheziții. 

Perchezițiile s-au petrecut în weekend-ul ce a trecut în interiorul Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud. Cei doi deținuți vizați de percheziții se află în regim închis, cel mai drastic regim de detenție. 

Prima dată a fost controlat bagajul unuia dintre cei doi deținuți. Controlul s-a petrecut în prima parte a zilei. În urma controlului polițiștii de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Performanță la 8 ani: Sportiva Anna Duma de la CSU Alba Iulia, câștigătoare pe o categorie de concurs, la Cupa Alba Junior 2024

Published

on

Sportiva Anna Duma de la Clubul Sportiv Universitar din Alba Iulia este câștigătoare la categoria 10 ani fete, în cadrul turneului de tenis Cupa Alba Junior, ediția 2024. Competiția a adunat peste 60 de copii practicanți ai sportului alb, la mai multe categorii de vârstă.

În vârstă de doar 8 ani, Anna a reușit o performanță cu atât mai importantă cu cât a participat la o categorie superioară vârstei sale, fiind cea mai tânără dintre competitoare.

Mai mult decât atât,  a reușit să câștige turneul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement