Connect with us

Actualitate

Vlad Voiculescu pe Facebook: “Oscar și Tanti Roz” pe scena teatrului Bulandra, transmis prin Streamerse. Mul…

Publicat


“Oscar și Tanti Roz” pe scena teatrului Bulandra, transmis prin Streamerse.

Mulțumiri și felicitări Oana Pellea, Marius Manole, Cristina Casian, Ciprian Nicula, Antoaneta Cojocaru și echipei tehnice.

Am avut onoarea să fiu aproape și să urmăresc parte din spectacol chiar peste umărul regizoarei Chris Simion-Mercurian și a echipei tehnice care a făcut transmisia posibilă. Apoi fost onorat să particip apoi la o mică discuție.

În fotografie este regizoarea, reîntâlnindu-și fizic echipa după un spectacol genial care a bucurat în medie vreo 6.000 de români din întreaga lume, îm condiții de siguranță.


Vlad Voiculescu, profile pictureKan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen en binnen

Facebook / Vlad Voiculescu

ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Ministrul Educației pe Facebook: TVR1 14.05.2021

Publicat

TVR1 14.05.2021Facebook / Sorin Mihai Cîmpeanu

Citește mai departe

Actualitate

Consiliul Județean Brașov pe Facebook: Centrul Cultural Reduta vă invită la cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Națio…

Publicat

Centrul Cultural Reduta vă invită la cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Național de Teatru pentru Liceeni „Amprente”, în perioada 14 -16 mai 2021.

Festivalul Naţional de Teatru pentru Liceeni „Amprente” a ajuns la cea de-a opta ediție și se va desfășura online, pe canalul YouTube al Centrului Cultural Reduta.

„Teatrul este important pentru noi toți, atât pentru copii, cât și pentru adulți. De aceea, mă bucur să putem continua festivalul, chiar și în aceste condiții de pandemie. Evenimentul din acest an va fi organizat doar online, cu participarea unor trupe de teatru din Bacău, București, Câmpina și Pitești, dar și a trupei de teatru AMPRENTE a Colegiului de Științe «Grigore Antipa». Îi… Meer


Kan een zwart-witafbeelding zijn van tekst

Facebook / Consiliul Județean Brașov

Citește mai departe

Actualitate

Ministrul Educației pe Facebook: ANTENA 3 – 14.05.2021

Publicat

ANTENA 3 – 14.05.2021Facebook / Sorin Mihai Cîmpeanu

Citește mai departe

Actualitate

Peste 300 de focare de pestă porcină, active în România. În ultima săptămână s-au înregistrat 11 focare noi

Publicat

Numărul focarelor de pestă porcină africană active era, joi, de 310, în ultima săptămână fiind înregistrate 11 focare noi, conform datelor publicate de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Din totalul focarelor active, şapte erau în exploataţii comerciale şi unul în exploataţii comerciale de tip A. Un număr total de 140.163 de porcine erau afectate în focarele active.

În intervalul 7 – 13 mai 2021 s-au înregistrat câte un focar nou în judeţele Alba, Bacău, Bistriţa Năsăud, Gorj, Giurgiu, Maramureş, Satu Mare, Vâlcea şi trei focare în judeţul Cluj.

În perioada menţionată au fost stinse 51 de focare de PPA, respectiv: 10 focare în judeţul Arad, 14 în judeţul Bihor, un focar în judeţul Cluj, unul în judeţul Călăraşi, cinci în judeţul Covasna, şase în judeţul Maramureş, trei în judeţul Mureş, cinci în judeţul Teleorman şi şase focare în judeţul Vâlcea.

De la prima semnalare a prezenţei virusului PPA în România, pe data de 31 iulie 2017 şi până în prezent, au fost diagnosticate 5.618 de cazuri la mistreţi în 41 de judeţe. Dintre acestea, 24 de cazuri noi au fost înregistrate în intervalul 7 – 13 mai 2021.

AGERPRES

Romania24.ro

Citește mai departe