Connect with us

Eveniment

Vlad Voiculescu: Persoane iresponsabile au răspândit zvonuri privind reducerea veniturilor pentru medici. Nici gând

Published

on



Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, infirmă „zvonurile” privind intenţia Guvernului de a reduce veniturile medicilor, subliniind că nu au existat astfel de discuţii în Executiv sau în coaliţia de guvernare.

„Am fost astăzi în vizită la un centru de vaccinare şi la un spital. Am fost surprins să aflu de zvonurile împrăştiate de diverse persoane iresponsabile că Guvernul ar avea în plan reducerea veniturilor medicilor în general, a personalului ATI sau a celor care duc în momentul ăsta greul pandemiei. Nu a fost nicio discuţie în Guvern sau în coaliţie despre aşa ceva, iar poziţia Ministerului Sănătăţii vă asigur că este clară: nici gând”, a scris ministrul, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook. AGERPRES/(AS – autor: Irinela Vişan, editor: Andreea Rotaru, editor online: Simona Aruştei)

Agerpres


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

ROBOȚI gigant în Iulius Parc, în cadrul expoziției „Transform Robots Alive”. LASER tag, trambuline, paintball și alte surprize

Published

on

14 roboți gigant s-au instalat în Iulius Parc și îi așteaptă pe clujeni să se bucure de o experiență interactivă specială. „Transform Robots Alive” este o expoziție inedită dedicată pasionaților de robotică și…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Orionidele: ploaie de meteoriți vizibilă pe cerul României. Când va avea loc punctul maxim al fenomenului astronomic

Published

on

Orionidele: ploaie de meteoriți vizibilă pe cerul României. Acest fenomen astronomic are loc anual. Corpul părinte al acestora este Cometa Halley.

Această cometă este una dintre cele mai faimoase. A fost primul obiect căruia i s-a calculat perioada de rotație în jurul Soarelui. A fost descoperită de G. Dorffel, la data de 15 august 1682.

Corpul părinte poartă numele astronomului care a calculat perioada acesteia de rotație în jurul Soarelui, Edmund Halley, potrivit astro-urseanu.ro.

Orionidele: ploaie de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Se strică vremea, la final de săptămână. Averse însoțite de descărcări electrice și vânt puternic, în toată țara

Published

on

Vremea va fi capricioasă, la finalul acestei săptămâni. La Cluj, cerul va fi acoperit de nori și sunt așteptate ploi, în special în zilele de vineri și sâmbătă. Vremea rea se va extinde la nivelul întregului teritoriu,…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Cu cât a crescut pensia medie în România, în luna septembrie. Câți pensionari erau înregistrați în sistem. Precizările CNPP

Published

on

Cu cât a crescut pensia medie în România, în luna septembrie. Pensia medie în România în luna septembrie a fost de 2.735 de lei, cu 483 de lei mai mult față de luna august (2.252 lei), conform datelor transmise de Casa Națională de Pensii Publice.

Potrivit CNPP, în septembrie erau înregistrați 4.734.868 de pensionari, cu 8.150 mai puţini comparativ cu luna precedentă. 

Valoarea totală a drepturilor de pensie cuvenite s-a ridicat la 12,95 miliarde lei (10,679 miliarde lei în august).

Cu cât a crescut…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement