Connect with us

Eveniment

VODEO: Trupa italiană Maneskin a câștigat Eurovision 2021

Publicat



Cea de-a 65-a ediţie a concursului de muzică Eurovision, desfăşurat în Olanda a fost câștigată de trupa italiană Maneskin.

Grupul alcătuit din patru membri, trei băieţi şi o fată, a avut o prestaţie puternică, impresionând cu o piesă rock foarte antrenantă, în stil ”garage rock”, intitulată ”Zitti e buoni”, care s-a aflat în fruntea pronosticurilor specialiştilor. Graţie unui important impuls al voturilor din partea publicului, reprezentanţii Italiei au acumulat un total de 524 de puncte, scrie Agerpres.


”Vrem doar să spunem, pentru întreaga Europă, pentru întreaga lume, rock ‘n’ roll-ul nu moare niciodată”, a declarat Damiano David, solistul trupei Maneskin, după victorie, citat de DPA.

Maneskin au câştigat cu aceeaşi melodie şi…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

„U” Cluj a TRANSFERAT un mijlocaș din Liga a 2-a

Publicat

Universitatea Cluj anunţă transferul jucătorului Dorin Codrea, în vârstă de 26 de ani. Mijlocaşul defensiv a evoluat în acest sezon pentru Concordia Chiajna, unde a strâns 17 prezenţe şi a marcat 3 goluri.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Savantul Sergiu Pașca, originar din Aiud, articol pe prima pagină în cea mai recentă ediție a prestigioasei reviste Nature

Publicat

Savantul Sergiu Pașca, originar din Aiud, a scris un articol care a ajuns pe prima pagină în cea mai recentă ediție a prestigioasei reviste Nature, cu o strategie ce ar putea servi ca tratament pentru sindromul Timothy, caracterizat prin afecțiuni ale inimii, autism și epilepsie.

Cercetarea este semnată de Sergiu Pașca și 15 colegi ai săi de la Universitatea din Stanford, scrie Edupedu.

Potrivit sumarului oferit de Nature, „sindromul Timothy este o tulburare genetică ale cărei caracteristici includ afecțiuni ale inimii, autism și epilepsie.

Cauza este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Borbolatița, obiceiul străvechi al veseliei, al ploii și al belșugului, ținut a doua zi de Paște în satul Limba din Alba. FOTO

Publicat

Borbolatița, obiceiul străvechi al veseliei: Locuitorii salului Limba (comuna Ciugud) au sărbătoresc luni Borbolatița, un obicei păstrat în judetul Alba din moși strămoși.

Borbolatiţa este un obicei care se desfăşoară în ziua de „Sfântul Gheorghe”, dar când 23 aprilie cade în post, obiceiul se desfăşoară în a doua zi de Paşte. Este un ritual pentru dezlegarea ploii fertilizante.

Unul dintre tinerii satului se îmbracă în crengi, pentru a reprezenta o creatură verde, care semnifică abundența.

Este vorba despre o tradiție străveche, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

63 de ani de la moartea poetului Lucian Blaga. N-a VORBIT până la vârsta de 4 ani

Publicat

Lucian Blaga, unul dintre cei mai apreciați poeți ai României, s-a stins din viață, în data de 6 mai 1961. Blaga s-a născut în Lancrăm, județul Alba. A fost poate cel mai original creator de imagini pe care l-a cunoscut…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe