Connect with us

Alba

Vouchere de vacanță 2024: cum pot fi folosite voucherele aproape de expirare. Preferințele românilor pentru turismul de weekend

Published

on



Vouchere de vacanță 2024. Agenția Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) reamintește cum pot fi utilizate voucherele de vacanță, inclusiv când se apropie de data limită de valabilitate.

Potrivit ANAT, agențiile de turism au pregătite oferte speciale pentru posesorii de vouchere de vacanță.

Sunt apreciate vacanțele cu discount prin programul „Înscrieri timpurii”. Acestea oferă reduceri de până la 30% din prețul standard, pentru achiziționarea din timp a biletelor.

La categoria rezervărilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Festivalul Alb-Umor 2024 la Alba Iulia. Caricatură, epigrame, bancuri. Programul evenimentului organizat de Biblioteca județeană

Published

on

Festivalul Alb-Umor, ajuns la ediția a XV-a, se va desfășura la Alba Iulia, în perioada 18-19 octombrie. Va fi expoziție de caricatură, show de epigrame, dar și de bancuri, glume și texte umoristice. De asemenea, vor fi acordate premii.

Sunt prezentate și două spectacole de teatru – ”Artă”, de Yazmina Reza și  ”Conu Leonida” de I.L. Caragiale.

Festivaul internațional de literatură ”Alb-umpr” 2024 se deschide oficial vineri, 18 octombrie 2024, la Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga”…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Costul vieții și creșterea prețurilor, principalele îngrijorări ale românilor care au votat la europarlamentare. EUROBAROMETRU

Published

on

Principalele subiecte care i-au motivat pe cetăţenii români să voteze la alegerile europene din luna iunie sunt situaţia economică (45%) şi creşterea preţurilor şi a costului vieţii (44%), potrivit unui sondaj Eurobarometru dat publicităţii joi de Parlamentul European. 

Sondajul îi plasează pe români peste media Celor 27 în ceea ce priveşte optimismul referitor la viitorul UE (68% faţă de 65%), potrivit Agerpres.

Alte subiecte importante care i-au motivat pe români să voteze sunt protecţia socială,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Alba Iulia a câștigat titlul Capitala Tineretului din România pentru anul 2026. Premiu de 50.000 de euro și activități propuse

Published

on

Alba Iulia a câștigat titlul Capitala Tineretului din România pentru anul 2026. A concurat cu Brașovul, într-un concurs de concepte privind strategia pentru tineri. Municipiul Alba Iulia va beneficia de un premiu de 50.000 de euro, ca punct de pornire pentru finanțarea mai multor activități.

Programul propus de Alba Iulia se numește #yoUthNITED și include propuneri în domeniile sănătate, dezvoltare profesională, implicare în comunitate, educație non-formală și infrastructură.

Obiectivul principal este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

USR Alba a anunțat lista candidaților la Alegerile Parlamentare: Dana Nanu, fost membru PSD, primul loc pentru deputați

Published

on

USR Alba este al doilea partid din județ care a făcut publică lista candidaților pentru alegerile parlamentare. În condițiile în care PSD și AUR încă nu au comunicat cine sunt candidații pentru Camera Deputaților și Senat. 

Primii care și-au anunțat candidații la parlamentare și au intrat devreme în precampanie la nivel județean sunt liberalii. 

Lista de la Camera Deputaților este deschisă de Dana Nanu, relativ nouă în USR Alba Iulia. Acesta a candidat pentru funcția de primar al orașului, însă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement