Connect with us

Alba

Voucherele pentru creşterea natalităţii vor fi acordate și în 2025. Valoarea sprijinului de la stat, beneficiari și condiții

Published

on



Voucherele pentru creşterea natalităţii vor fi acordate și în 2025. Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse propune buget pentru finanțarea a 10.000 de beneficiari.

Programul social se adresează cuplurilor și femeilor infertile, cu vârsta cuprinsă între 20 și 45 ani. Condiția este ca acestora să le fi fost diagnosticată o afecțiune incompatibilă cu reproducerea pe cale naturală, de către un medic specialist în obstetrică-ginecologie, cu competență în tratamentul infertilității…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Cum motivează Tribunalul Alba invalidarea lui Ponoran pentru Senat: Orice altă decizie ar lipsi de efecte activitatea ANI

Published

on

”Orice altă decizie ar lipsi de efecte activitatea ANI”: Motivul pentru care Tribunalul Alba a invalidat candidatura liberalului Silviu Ponoran, la alegerile pentru Senatul României. 

Mai pe scurt instanța care a spus că Ponoran poate fi primar la Zlatna pentru încă patru ani a decis că acesta nu poate candida la Senat. Motivul pentru care nu poate candida la Senat este decizia ANI prin care Ponoran a fost găsit în conflict de interese. 

Contestația prin care s-a cerut invalidarea acestuia la senat a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Dimineață în Apuseni. Primele semne ale iernii, surprinse de fotograful Levi Bagy, la Dumești

Published

on

Dimineață în Apuseni: Vremea rece de joi spre vineri noapte a îmbrăcat Munții Apuseni cu o haină albă, care prevestește venirea iernii. 

Imagini de toamnă, cu bruma care s-a așternut peste păduri și peste culmile dealurilor, au fost surprinse de fotograful Levi Bagy la Dumești (comuna Sălciua).

Levi Bagy este un fotograf din Luduș-Mureș care vizitează des cele mai frumoase zone din Alba și care realizează fotografii extraordinare. Spre exemplu, vezi aici cum arată răsăritul pe Transapuseana.


Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Candidată din Alba, pe lista AUR la Sibiu, candidat de la centru pe lista din Alba. Cine sunt Păucean Fernandes și Dîrlău

Published

on

Candidată din Alba, pe lista AUR la Sibiu, candidat de la centru pe lista din Alba, la alegerile parlamentare. Situația este oarecum inedită, dar nu singulară la nivel național, acolo unde se înregistrează o serie de scandaluri legate de stabilirea listelor și de plata locurilor eligibile. 

Luminița Păucean Fernandes, care se recomandă drept speaker și manager în turism, din județul Alba, apare pe primul locuri la Senat, pe listele AUR Sibiu, la alegerile de la 1 decembrie.

Luminița Păucean Fernandes se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Sute de alerte europene la produse cosmetice vândute și în România, în magazine sau online. Conțin o substanță periculoasă

Published

on

Sute de alerte europene au fost înregistrate, de la începutul anului, la produse cosmetice vândute și în România, semnalează InfoCons. Este vorba despre produse tip șampon, săpun, parfum, loțiune de corp, aftershave și altele. 

Acestea conțin substanța periculoasă 2-(4-terț-butilbenzil) propionaldehidă (BMHCA), ce este interzisă în produsele cosmetice. BMHCA poate afecta sistemul reproductiv , poate dăuna sănătății copilului nenăscut și poate provoca sensibilizarea pielii.

Produsele sunt vândute…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading