Connect with us

Cluj

Vrei să știi cum arată o zi plină cu căței? Poți încerca mâine în Florești

Publicat


O inițiativă inedită a fost lansată de ONG-ul Arca lui Noe din Florești. Ei invită oamenii cu suflet mare să vină la adăpostul canin din localitate și să petreacă timp alături de cățeii de acolo, pentru a le mai alina dorul de oameni.

Ajutați câinii să le mai treacă din dorul de oameni

„Ce faceti sambata? Haideti la adapost! Cateva ore petrecute in compania cateilor, ajutandu-i pe ei sa le mai treaca din dorul de oameni si pe noi la activitatea zilnica. Va asteptam incepand cu ora 11.00 – accesul este facil cu autobusul, puteti ramane atat cat va permite programul, cateii si voluntarii va vor fi recunoscatori pentru fiecare minut donat lor. Prietenii (vechi si noi) care doresc sa ni se alature sunt rugati sa ne trimita un mesaj privat sau sa sune la 0746 217 877 (joi si vineri dupa ora 19) si oferim cu drag detalii. Va multumim si va asteptam!”, este anunțul ONG-ului.
Arca lui Noe a fost înființată în anul 2003 din inițiativa dnei Bora Finuca. Până în anul 2006 activitatea asociației a fost susținută prin eforturile financiare și implicarea directă a acesteia.
Începând cu anul 2006 activitatea asociației s-a intensificat datorită creșterii posibilităților economice. În timp activitatea a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Nou record pentru gramul de aur

Publicat

Aprecierea monedei americane și a metalului galben la 2.192 – 2.214 dolari, aproape de maximul istoric de 2.222,39 dolari, atins în 21 martie, au ridicat prețul la gramul de aur de la recordul de 323,4240 lei, atins miercuri, la…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Țigările electronice nu vor mai putea fi VÂNDUTE minorilor. Unde este INTERZIS fumatul

Publicat

Președintele Klaus Iohannis a promulgat Legea prin care vânzarea țigărilor electronice către minori este interzisă. Actul normativ modifică și completează Legea nr. 201/2016 și Legea nr. 349/2002.

Noua…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Trecerile de pietoni de pe drumurile județene din Cluj vor fi iluminate. Investiție de peste 26 de milioane de lei

Publicat

Trecerile pentru pietoni de pe drumurile județene vor fi iluminate corespunzător, prin sisteme moderne, anunță Consiliul Județean Cluj.

Joi, în cadrul ședinței CJ Cluj a fost aprobat proiectul care beneficiază…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

AVANCRONICĂ. Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj. Clujenii sunt obligați să câștige pentru a urca pe podium

Publicat

Echipele de fotbal CFR Cluj și Sepsi Sf. Gheorghe se vor întâlni vineri, 29 martie, de la ora 20,30 pe stadionul Sepsi OSK unde vor disputa partida din etapa cu numărul doi din play-off-ul Superligii, deplasare în urma căreia…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe