Connect with us

Alba

Vreme neobișnuită și în luna august. Ce temperaturi și precipitații aduce ultima lună de vară 2024. Prognoza ANM

Publicat



Vremea neobișnuită și în luna august. Meteorologii anunță că există probabilitate mare ca temperaturile să urce peste valorile normale și în ultima lună de vară 2024. Iunie a fost deja declarată cea mai caldă lună iunie de la începutul măsurătorilor meteorologice. Iar iulie are toate șansele să depășească recordurile la căldură.

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Bărbat din Alba Iulia, reținut după ce s-a dat drept polițist. Este acuzat și de furt, lipsire de libertate și infracțiuni auto

Publicat

Bărbat din Alba Iulia, reținut după ce s-a dat drept polițist: Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au reținut, pentru 24 de ore,un bărbat de 37 de ani, din municipiul Alba Iulia. 

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, furt, uzurparea de calități oficiale și lipsire de libertate în mod ilegal.

Din cercetări a rezultat că, în seara zilei de 3 septembrie, fără…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cum s-a pregătit Sebeșul de începerea școlii. Cel mai modern liceu profesional din România își deschide porțile

Publicat

Cei 1000 de elevi din Sebeș și din împrejurimi care au ales învățământul dual și profesional vor începe luni școala în cel mai nou și mai modern liceu din România.

Primarul orașului, Dorin Nistor, spune că primăria are proiecte finalizate sau în curs de derulare pentru toate instituțiile de învățământ locale.

Bugetul destinat educației a ajuns în ultimii patru ani la Sebeș la suma de peste 181 de milioane lei, din care 8 milioane lei reprezintă bursele școlare.

Colegiul Național „Lucian…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ce să îi punem copilului de mâncare la școală. 5 idei echilibrate și hrănitoare pentru întreaga săptămână

Publicat

Ce să îi punem copilului de mâncare la școală. Aceasta este una dintre întrebările pe care și le pune orice părinte la începerea noului an școlar. 

Vă prezentăm 5 idei echilibrate și hrănitoare pentru pachețelul cu mâncare al copilului, câte una pentru fiecare zi de școală.

Multe dintre ele sunt ușor de realizat și putem utiliza elemente ale mesei din ziua anterioară.

Spre exemplu o bucată de pește la cuptor sau la grătar din ziua precedentă poate deveni un sandviș, alături de brânză și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Report uriaș la Loto 6/49, la extragerea de duminică, 8 septembrie

Publicat

Reportul la Loto 6/49 la categoria I a ajuns la peste 5,41 milioane de euro, iar reportul cumulat la Noroc este de peste 1,96 milioane de euro. 

Reportul la Joker la categoria I este de peste 2,24 milioane de euro, informează Loteria Română într-un comunicat citat de Agerpres.

Duminică, 8 septembrie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce la tragerile loto de joi, 5 septembrie, Loteria Română a acordat peste 22.400 de câştiguri în valoare totală de peste…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate