Connect with us

Alba

VREMEA de 1 Decembrie 2022 la Alba Iulia, în Apuseni, Șureanu și în alte zone din țară. Condiții meteo de Ziua Națională

Publicat


1 decembrie

Vremea de 1 Decembrie 2022 – Ziua Națională: În țară, joi, cerul va fi predominant noros, în majoritatea zonelor țării. Este posibil să plouă sau chiar să ningă, în a doua parte a zilei. Temperaturile maxime vor varia între -4 și 8 grade, în zonele joase.

La Alba Iulia, cerul va fi noros, cu temperaturi între 2 și 4/5 grade Celsius. Cel mai frig va fi dimineața, în jurul orei 7.00, înainte de răsărit (-2 grade Celsius). Este posibil să fie averse (ploi), spre seară. Soarele răsare la ora 7.47 și apune la ora 16.42.

Vezi și PROGRAM COMPLET 1 Decembrie 2022 la Alba Iulia. Evenimentele organizate de Ziua Națională în Capitala UNIRII

Vremea/ Prognoza meteo: Joi, 1 Decembrie

  • Alba…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

1 Decembrie la Alba Iulia, în 15 fotografii. Cum s-a văzut Ziua Națională, în orașul Unirii, prin obiectivul reporterilor Alba24

Publicat

Alba Iulia a sărbătorit încă o dată Marea Unire. Au trecut 105 ani de la formarea României. Pe străzile orașului, mii de persoane au mers, au cântat și s-au bucurat românește. 

Alba24.ro va prezintă cele mai importante momente ale zilei, surprinse prin obiectivul foto sau camera telefonului. Sunt fotografii din diferite momente ale zilei, de dimineața și până seara, când ziua s-a încheiat cu un foc de artificii. 

Ziua a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

LIVE VIDEO: Focurile de artificii de 1 Decembrie 2023 la Alba Iulia. La mulți ani, România!

Publicat

1 Decembrie 2023, Alba Iulia: Evenimentele organizate de Ziua Națională la Alba Iulia se încheie vineri seara cu spectacolul focurilor de artificii. 

Cerul orașului este luminat de focurile de artificii ce marchează 105 ani de la Marea Unire de la Alba Iulia.


Sărbătoarea a fost marcată printr-un program ce a cuprins parada militară, masa populară, spectacol folcloric și concert Grigore Leșe.

Orașul a sărbătorit, vineri,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

1 Decembrie la Alba Iulia: Câți oameni au încăput în Sala Unirii, la proclamarea Unirii Transilvaniei cu țara

Publicat

1 Decembrie la Alba Iulia: La Sala Unirii din Alba Iulia, pe 1 Decembrie 1918 a fost proclamată Unirea Transilvaniei cu România, în ovaţiile celor peste 1.220 de delegaţi.

Clădirea arăta diferit faţă de zilele noastre, având inclusiv, se pare, balcoane în interior.

Chiar şi aşa, s-a dovedit neîncăpătoare pentru toţi cei care aveau „credenţional”, adică mandat.

Peste 1.220 de delegați la Marea Adunare Națională

O…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Dorințele românilor de 1 Decembrie, la Alba Iulia: Mesaje simple, dar pline de înțeles scrise pe panouri amplasate în Cetate

Publicat

Ce îmi doresc de 1 Decembrie: asta a fost întrebarea adresată românilor prezenți la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naționale a României. 

Câteva panouri au fost amplasate pe strada dintre muzeul din Alba Iulia și Sala Unirii. Lângă panouri mai multe markere au fost amplasate. 

Prin câteva cuvinte simple scrise pe panouri cei prezenți în orașul Unirii au fost îndemnați să lase câte o dorință sau un gând bun.

Acțiunea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe