Connect with us

Alba

VREMEA de Florii 2022: Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta, câteva ploi. Prognoza pe 2 săptămâni în regiuni din țară

Publicat



flori

Vor alterna zilele calde cu altele mai reci, în următoarele două săptămâni. Vremea se încălzește până la valori de peste 25 de grade înainte de Florii, pentru ca apoi să scadă. Vor mai fi perioade cu ploi, cel mai probabil în 7 – 11 aprilie, respectiv 14 – 17 aprilie.

De Florii, în weekend-ul 16-17 aprilie, va fi mai mult noros, iar în duminica Floriilor este posibil să plouă, în sud. Maximele vor varia între 10 și 22 de grade Celsius; mai frig va fi în 17 aprilie (10-15 grade Celsius, cu diferențe de până la 8 grade față de ziua anterioară).

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat prognoza de vreme pentru următoarele două săptămâni, în regiuni din țară.

Vezi și MESAJE de FLORII: Idei de urări pentru cei care poartă nume de flori. Felicitări în zi de sărbătoare

Prognoza meteo 4-17 aprilie: TRANSILVANIA

În perioada 4 – 9 aprilie, temperaturile maxime vor fi în creștere: de la 5 grade în prima zi, spre medii în jurul a 19 grade, în ultima.

Ulterior vremea se va răci: media regională a maximelor în zilele de 10 și 11 aprilie va fi de 13-15 grade.

În intervalul 12 – 14 aprilie, temperatura aerului va fi în creștere și se vor înregistra maxime cuprinse…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

(P.E.) Traian Gligor, primarul comunei Bistra: Peste 16 milioane de euro, fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea comunei Bistra

Publicat

Dragi locuitori ai comunei Bistra,

În primul rând, vreau să vă mulțumesc că mi-ați acordat sprijinul și încrederea dumneavoastră, în acești ani, în care am construit împreună o comună frumoasă.

De asemenea, le mulțumesc colegilor din Primărie, consilierilor locali și tuturor partenerilor cu care am lucrat în echipă și am pus în practică proiecte care poate pentru mulți păreau imposibil de realizat.

Peste 16 milioane de euro este suma pe care am atras-o pentru modernizarea comunei noastre. Am investit în infrastructura rutieră, educație, sport,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Noaptea Muzeelor 2024: Muzeul Național al Unirii Alba Iulia va fi ÎNCHIS. Anunțul instituției

Publicat

Noaptea Muzeelor 2024: Muzeul Național al Unirii Alba Iulia va fi ÎNCHIS. Instituția nu organizează în acest an Noaptea Muzeelor, au anunțat vineri reprezentanții ei. 

Este vorba despre o acțiune de protest care are loc la nivel național, având în centru salarizarea personalului.

Angajații nu sunt în grevă (Noaptea Muzeelor fiind organizată în afara programului de lucru) ci au decis pur și simplu că nu vor participa.

Reprezentanții muzeului din Alba Iulia au transmis că programul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, este cel obișnuit: 10-18.00.

Muzeul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Balul de Caritate Rotary Club Alba Iulia 2024. Strângere de fonduri pentru achiziționarea de ochelari de vedere pentru copii

Publicat

Desfășurat la Domeniile Mar’tinutzi din Vințu de Jos, Balul de Caritate Rotary Club Alba Iulia 2024 a demonstrat încă o dată că atunci când comunitatea se mobilizează pentru o cauză nobilă, rezultatele pot fi de excepție. A fost un eveniment de neuitat, un adevărat regal, într-o atmosferă festivă, distinsă și sofisticată, care a marcat împlinirea a 29 de ani de istorie Rotary la Alba Iulia.

Au dat curs invitației președintelui Gheorghe Mircescu aproximativ 180 de persoane, oameni cu suflet mare, care s-au alăturat cu bucurie inițiativei Clubului de a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Infotrafic: Restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu și în alte zone din țară. Se fac lucrări pe mai multe tronsoane

Publicat

CNAIR și Poliția anunță restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu și pe alte tronsoane de autostradă din țară, valabile vineri, 17 mai. Se fac lucrări de reparații la carosabil. Șoferii sunt atenționați să circule cu prudență.

Restricții de circulație A1 Sebeș-Sibiu

  • km 304- 306, Sebeș (Alba), până la ora 17.00 – lucrări de reparații rosturi de dilatare pod+demontare panouri; banda de urgență și banda unu sunt restricționate; se circulă pe banda doi
  • km 247+500 – 249+700, Sibiu, până la ora 15.00 – lucrări de reparații la partea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe