Connect with us

Alba

VREMEA în Alba în minivacanța de Rusalii 21 – 24 iunie 2024: Zile caniculare, dar și furtuni. Prognoza meteo pe localități

PublicatVremea în Alba în minivacanța de Rusalii 21 – 24 iunie 2024: Zile caniculare, dar și câteva furtuni. Prognoza meteo pe localități. Vremea în minivacanța de Rusalii se anunță una cu zile caniculare, cu temperaturi maxime de 34 – 36 de grade Celsius. Totuși, sunt prognozate și perioade cu averse sau furtuni, însă de scurtă durată.

Citește și VREMEA până la mijlocul...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Aplicația de mesagerie criptată Signal se confruntă cu o serie de acuzații referitoare la securitatea versiunii desktop

Publicat

Aplicația de mesagerie criptată Signal se confruntă cu o serie de acuzații referitoare la securitatea versiunii desktop a acesteia.

Conform cercetătorilor în securitate cibernetică de la Mysk, versiunea desktop a Signal stochează cheile de criptare sub formă de text simplu, aspect care poate expune utilizatorii la...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ce este Heat Dome, fenomenul meteo care încinge Europa de Est. Explicațiile meteorologilor europeni, pentru valul de caniculă

Publicat

Ce este Heat Dome, fenomenul meteo care încinge Europa de Est: Vremea toridă a cuprins jumătatea de est și de sud a Europei; temperaturile depășesc 40 °C în unele zone și vor continua să o facă.

Se estimează că temperaturile vor urca la +40 °C, cele mai anormale temperaturi fiind...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Primăria Teiuș vrea să instaleze 80 de camere video pentru supravegherea traficului

Publicat

Primăria Teiuș vrea să instaleze 80 de camere video pentru supravegherea traficului. Este vorba despre o serie de investiții pentru îmbunătățirea serviciilor publice și creșterea siguranței rutiere, la Teiuș. 

Primăria Teiuș a lansat pe 11 iulie, în SEAP, o nouă licitație pentru furnizarea de bunuri în cadrul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Postarea unui turist maghiar, speriat de venirea în România, a primit sute de reacții. Ce i-a scris un localnic din Alba Iulia

Publicat

Postarea unui turist maghiar, speriat de venirea în România a primit sute de reacții pe Reddit. Ce i-a scris un localnic din Alba Iulia.

Majoritatea îl liniștesc și îi explică faptul că, cel puțin în Transilvania, poate folosi în mod curent chiar și limba maghiară, iar liantul care îi poate aduce prieteni în România este palinca.

Postarea...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate