Connect with us

Alba

VREMEA în Alba, în weekend, 8-10 decembrie 2023: temperaturi în scădere, câțiva fulgi de zăpadă. Prognoza meteo pe localități

Publicat



VREMEA în Alba, în weekend, 8-10 decembrie 2023: Vremea se răcește la finalul acestei săptămâni. Sunt anunțate minime negative.

Temperaturile maxime vor fi între 3 și 5 grade Celsius.

Vineri este posibil să fie ninsori slabe.

La munte, maximele vor varia între -1 grad și 1 grad Celsius (Arieșeni), respectiv  minime până la -5 grade la Oașa.

Meteorologii estimează, în prognoza meteo pe patru săptămâni, că…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

10-12 mai: Garda Apulum participă la prima ediție a Festivalului antic Rhabon Fest, la Târgu Jiu

Publicat

În weekend-ul 10-12 mai, Garda Apulum participă la prima ediție a Festivalului antic Rhabon Fest. Organizat la Târgu Jiu, festivalul își propune să valorifice sub forma reconstituirilor istorice patrimoniul antic local.

Cu această ocazie și au anunțat prezența peste 160 de reenactori, parte a celor mai importante asociații de reconstituire istorică din România, care vor da viață unor aspecte ale civilizației daco-romane.

De precizat că trupa alcătuită din voluntari albaiulieni, care dau viața soldaților romani (Legiunii XIII Gemina), războinicilor daci…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

O comună din Alba își cunoaște deja viitorul primar. Alin Jucan candidează singur la Ocoliș. PSD nu a depus listă de consilieri

Publicat

O comună din Alba își cunoaște deja viitorul primar. Este vorba despre comuna Ocoliș din județul Alba, unde există doar un singur candidat pentru funcția de primar. 

Mai exact, doar primarul în funcție, Alin Jucan (PNL) a intrat în cursa pentru alegerile locale din acest an.

La recensământul din 2021, comuna Ocoliș număra în jur de 470 de locuitori.

Alin Jucan a explicat că a rămas singur în cursă și a spus că asta s-a întâmplat pentru că oamenii l-au apreciat pentru ce a făcut în ultimii ani, dar și pentru implicarea sa din timpul inundațiilor din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO ACCIDENT RUTIER la Alba Iulia: Un pieton a fost lovit de o mașină

Publicat

Un pieton a fost accidentat la Alba Iulia, vineri, 10 mai, în jurul orei 14.30. 

Reprezentanții IPJ Alba au precizat că un pieton a fost surprins și accidentat de un autoturism, la intersecția străzilor Vasile Goldiș și Mușețelului din Alba Iulia.

Accidentul s-a produs în jurul orei 14.30. La momentul publicării știrii, pietonul primea îngrijiri medicale la fața locului.

Știre în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe alba24

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Liber la evaziune: Klaus Iohannis a promulgat legea legată de dezincriminarea evaziunii fiscale mai mici de un milion de lei

Publicat

Liber la evaziune: Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea legată de dezincriminarea evaziunii fiscale mai mici de un milion de lei.

Beneficiarii legii sunt cei care fac evaziune de până la un milion de euro. Ei scapă de pedeapsă dacă plătesc dauna produsă bugetului, plus un bonus.

Legea care dezincriminează evaziunea fiscală, dacă prejudiciul e plătit este considerată în mediul economic o ”invitație la hoție”

Președintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea Ciucă – Ciolacu care dezincriminează evaziunea fiscală sub un milion de euro dacă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe