Connect with us

Alba

Vremea în România, în săptămâna 16- 22 septembrie 2024. Regiunile care vor fi afectate de Ciclonul Boris

Publicat



Vremea în România în săptămâna 16- 22 septembrie 2024: Cel puțin în primele două zile ale săptămânii, ciclonul Boris va continua să se manifeste în regiunea țării noastre, chiar dacă este în deplasare spre vest de noi și în disipare.

Potrivit prognozemeteo.ro, ploile își vor mai face apariția prin multe zone, iar cele mai afectate regiuni vor fi, din păcate, tot estul țării, mai ales Moldova și Dobrogea

YouTube videoYouTube video

Vremea în România, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Restricții de circulație pe o stradă din Alba Iulia. Care este motivul și cât timp vor fi aplicate

Publicat

Restricții de circulație de pe strada Viilor din Alba Iulia. Acestea au fost aplicate de miercuri, 18 septembrie, pe un sens de mers.

Este vorba despre sensul de mers dinspre Hotel Maris/ Lukoil spre intersecția cu Bulevardul Încoronării.

Modificarea temporară a circulației va fi aplicată până săptămâna viitoare. Reprezentanții primăriei spun că restricția a fost aplicată pentru a decongestiona circulația în zona lucrărilor de pe Bulevardul Încoronării.

Pe segmentul dintre cimitir și intersecția…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Problemele din traficul rutier din Alba Iulia. Explicațiile primarului Pleșa: Când ar urma să fie conectate semafoarele

Publicat

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a făcut o serie de precizări după problemele apărute în trafic, la intrarea în oraș. Este vorba despre coloana de sute de mașini care s-a format marți, 17 septembrie și care se întindea din zona magazinului Ambient și până la Colegiul Alexandru Domșa. 

Problemele au apărut după ce două semafoare au fost pornite, în zona unității de învățământ. La o oră în care zona este inters circulată, undeva în jurul orei 16.00, coloana de mașini a început…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

DREPT LA REPLICĂ PSD ALBA: Întrebare pentru Horațiu Florea, bufonul împăratului Dumitrel: Cât a costat palatul de lux al CJ Alba?

Publicat

Având în vedere recentele explicații hilare și pline de ipocrizie ale călătorului între partide Horațiu Florea despre noul sediu de lux al Consiliului Județean, observăm că PNL continuă să sfideze cetățenii județului Alba ascunzând realitatea despre milioanele de euro investite în acest imobil.

Mai mult, Horațiu Florea se transformă în bufonul „împăratului” Ion Dumitrel, care la fel ca și președintele Klaus Iohannis pare că a început să iubească luxul și opulența.

În loc să vină cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

”Pantofiori noi pentru prima zi de școală” pentru aproape 200 de copii din Aiud și împrejurimi

Publicat

Aproape 200 de copii din Aiud și împrejurimi au primit cadouri la începutul anului școlar din partea unor asociații din oraș. 

”În săptămâna  05 – 12 sept 2024, Asociația Maria Agapia Aiud împreună cu Asociația Popa Soare au adus bucurie unui număr de 194 de copii, cărora le-au fost dăruiți ,,pantofiori noi pentru  prima zi de școală”.

Au primit cadouri copii de la Grădinița „Primii Pași” Aiud, de la Grădinița Nr. 2 Aiud precum și elevi de la Școlile Gimnaziale „Ovidiu Hulea”,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate