Connect with us

Alba

Vremea în săptămâna 14-20 octombrie. Temperaturi de toamnă autentică, ploi puține și ceață. Prognoza meteo în țară

Published

on



Vremea în săptămâna 14-20 octombrie. În următoarele zile, temperaturile vor fi cele apropiate de valorile normale ale perioadei. Sunt anunțate câteva ploi și vor fi condiții de ceață. Va fi o vreme de toamnă autentică.

Temperaturile scad mai ales din a doua parte a săptămânii. Țara va fi traversată, de la vest la est, de un front rece. Este înregistrat și avansul unei mase de aer polar maritim.

Vor fi abateri termice negative mare parte de săptămână, mai ales în sudul, estul și centrul…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Consilierii județeni ai județului Alba, validați de Tribunalul Alba. PNL și PSD au 27 de mandate, iar AUR 4. LISTA

Published

on

Tribunalul Alba a validat dosarele noilor consilieri județeni ai județului Alba. Este vorba despre 31 de dosare validate și unul care nu a fost validat. Cei mai mulți consilieri județeni îi va avea PNL Alba: 17 consilieri. PSD va avea 10 consilieri județeni, iar AUR patru. 

Un dosar a fost invalidat de către instanța de judecată din cauza faptului că nu a depus toate documentele necesare. Este vorba despre Dan Corneliu Olar, care a candidat din partea AUR Alba. Momentan decizia de invalidare nu este definitivă și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Tânăr din Alba, condamnat după o sesizare a unui ONG din SUA. A trimis un video pe Facebook și a ajuns în atenția DIICOT

Published

on

Un tânăr din Alba a fost condamnat penal, după ce a trimis un video cu în care un minor întreținea relații intime cu un bărbat. Mai exact, tânărul din Cugir a fost condamnat recent, pentru pornografie infantilă. o primă condamnare 

Cazul a ajuns în atenția procurorilor DIICOT Alba Iulia, după o sesizare făcută de un ONG din SUA. Este vorba despre NCMEC, este cea mai mare organizație non-guvernamentală din SUA. ONG-ul se ocupa de localizarea copiilor dispăruți, dar și de urmărirea pe internet a cazurilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Primăria Alba Iulia cere finanțare pentru continuarea lucrărilor de modernizare străzi. Costuri mai mari pe lotul doi

Published

on

Primăria Alba Iulia pregătește documentația pentru obținerea finanțării în etapa a doua pentru investiția ”Reabilitare infrastructură rețea majoră de transport public urban din municipiul Alba Iulia – Lot 2”. Aceasta include și lucrările de pe bulevardul Încoronării.

În atenția consilierilor locali intră două proiecte privind această investiție. Primul se referă la actualizarea datelor din devizul tehnic și al doilea la documentația pentru finanțare.

Pentru aplicarea celei de-a doua etape a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Gabriel Pleșa, validat în funcția de primar al municipiului Alba Iulia, de magistrații Judecătoriei. Decizia pe scurt

Published

on

Primarul în funcție Gabriel Pleșa a fost validat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, pentru un nou mandat în fruntea orașului. Judecătoria Alba Iulia este instanța competentă care i-a validat mandatul primarului. Decizia a fost dată marți, 15 octombrie 2024. 

Gabriel Pleșa (PNL) a câștigat alegerile locale pentru încă un mandat, cu un scor dublu față de contracandidatul său Voicu Vușcan (PSD Alba). 

La alegerile din vară, Gabriel Pleșa a obținut 48,80% din voturile valabil exprimate, în timp ce…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading