Connect with us

Alba

VREMEA în Transilvania, la munte și la mare pe două săptămâni. Când se mai răcorește. Prognoza meteo pe regiuni

Publicat



Meteorologii anunță vreme caniculară până miercuri, 14 iulie, apoi temperaturile mai scad. Vor fi însă ploi pe arii extinse în perioada 15-20 iulie.

După 16 iulie temperaturile medii vor fi de 28 de grade Celsius, în Transilvania și 20 de grade la munte.

La mare, temperaturile nu vor avea variații semnificative, fiind în jurul mediilor de 29-31 de grade și vor fi averse locale.

Administrația Națională de Meteorologie a prezentat prognoza de vreme pe regiuni, în perioada 12-25 iulie.

Prognoza meteo pentru TRANSILVANIA până în 14 iulie

Vremea va fi călduroasă în primele zile ale intervalului de prognoză, iar temperaturile diurne vor fi cuprinse, în medie, între 31 și 34 de grade, în timp ce minimele nocturne vor fi de 15-17 grade.

Ulterior, vremea se va răcori, astfel încât, între 16 și 25 iulie, maximele diurne se vor situa în jurul unei valori medii de 28 de grade, iar temperaturile minime vor fi de 15-6 grade.

Ploi pe arii extinse și local mai însemnate cantitativ se vor semnala în intervalul 15 – 20 iulie, apoi doar izolat vor mai fi ploi de scurtă durată.

Prognoza meteo  LA MUNTE

În primele zile ale intervalului vremea va deveni caldă, cu o medie a maximelor ce va crește până spre 23-24 de grade (în zilele de…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

România, spor negativ al populației în luna martie 2024. Care sunt cele trei cauze de deces în rândul românilor

Publicat

România, spor negativ al populației în luna martie 2024. România a înregistrat în martie un spor negativ al populaţiei (-8.982 de persoane). Trendul este similar cu cel consemnat în aceeaşi lună din 2023, când acesta a fost de minus 9.054 de persoane, arată datele publicate, vineri, de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Potrivit statisticii oficiale citată de Agerpres, în intervalul analizat, numărul născuţilor-vii a fost mai mic cu 1.869 (-15,1%), iar numărul deceselor a scăzut cu 1.941 (-9,1%), în timp ce numărul copiilor cu vârsta sub un an care au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Circulație restricționată pe strada Octavian Goga din Alba Iulia. Un arbore a căzut pe carosabil

Publicat

Circulația rutieră este restricționată temporar sâmbătă, în jurul orei 14:10, pe strada Octavian Goga din municipiul Alba Iulia, în zona intersecției cu strada Basarabiei, după ce un arbore a căzut pe carosabil. 

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru degajarea unui arbore căzut pe carosabil în municipiul Alba Iulia, strada Octavian Goga.

Pompierii intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

sursa foto: ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google…
Citește mai mult pe
Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO Acces nou spre cimitirul din Beldiu. Primăria Teiuș: Drumul pavat va asigura accesul către capela ce urmează a fi construită

Publicat

În satul Beldiu au început lucrările pentru construirea unui nou acces spre cimitirul sătesc din Beldiu. 

„Se lucrează la accesul spre cimitirul sătesc Beldiu, o lucrare absolut necesară și așteptată de cetățenii din sat.

Se excavează stratul vegetal, urmează straturile suport și montarea dalelor, lucru ce va permite realizarea unui drum de acces sigur și civilizat. Într-un viitor apropiat, pe lângă accesul către cimitir, drumul pavat va asigura și accesul către capela ce urmează a fi construită aici”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud.

Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

31 mai-2 Iunie: Alba Fest 2024. Puya, Irina Rimes, Cargo și mulți alții, pe scena din Piața Cetății din Alba Iulia

Publicat

AlbaFest 2024 aduce la Alba Iulia artiști de top, pentru un weekend epic. Marcă înregistrată a municipalității din Alba Iulia și unul dintre evenimentele muzicale cele mai importante din Transilvania, AlbaFest® revine în Piața Cetății Alba Carolina pentru încă o episod epic.

Două anotimpuri, două luni, un singur festival

AlbaFest® 2024 va începe primăvara și se va încheia… vara. 31 mai este prima seară de show și va fi dedicată, în principal, iubitorilor de rock. În rolurile principale – CARGO, OVIDIU ANTON, RIFF și ANTRACT.

Următoarele două…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe