Connect with us

Alba

Vremea în Transilvania și în țară până în 3 noiembrie: Ploi puține și temperaturi în creștere. Prognoza meteo pe regiuni

Published

on



Vremea în Transilvania și în țară până în 3 noiembrie: Ploi puține și temperaturi în creștere, în intervalul 21 octombrie – 3 noiembrie. Prognoza meteo pe regiuni. Ultima parte a lunii octombrie vine cu temperaturi plăcute și puține ploi.

Meteorologii de la ANM estimează, pentru intervalul 21 octoimbrie – 3 noiembrie temperaturi de 18 – 21 de grade Celsius. Și temperaturile pe timp de noapte mai cresc puțin, așa încât nu vor fi prea multe nopți cu temperaturi negative. Sunt anunțate precipitații…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Un bărbat din Constanța, hoț la Alba Iulia: A fost reținut de poliție după ce a furat băutură dintr-un magazin

Published

on

Un bărbat din Constanța a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore. Acesta este cercetat pentru furt calificat, după ce a sustras două sticle de băutură dintr-un magazin din oraș. Faptele s-au petrecut sâmbătă, 19 octombrie, iar cazul a fost comunicat în buletinul de presă din 21 octombrie. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 octombrie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 37 de ani, din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Noi stații de autobuz incluse pe traseul liniilor 103 și 104, la Alba Iulia. La ce interval se circulă

Published

on

Traseul liniilor de transport în comun 103 și 104 din municipiul Alba Iulia a fost modificat începând de luni, 21 octombrie. Astfel, în rute au fost incluse și stațiile Ampoi 1, Carolina Mall și Ampoi 2. 

În aceste condiții a fost modificat și programul liniilor 105G și 106G, iar linia 105C a fost anulată.

Modificările au fost stabilite prin Hotărârea de Consiliu Local nr. 330 din 26 septembrie 2024.

Linia 103

  • ”Gară – Școala ”Avram Iancu”- Centru (Romtelecom) – Unirea Sinagoga – Alba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO Ce spune conducerea PNL Alba despre retragerea lui Silviu Ponoran de pe listele de la Senat: ”Nu ne afectează”

Published

on

Ce spune conducerea PNL Alba despre retragerea lui Silviu Ponoran de pe listele de la Senat. În ultimele zile, din punct de vedere politic, printre cele mai dezbătute subiecte a fost cel al primarului din Zlatna, Silviu Ponoran.

Ponoran până la sfârșitul săptâmânii trecute era candidatul PNL Alba, pe primul loc pe lista de la Senat. Însă, după ce PSD a contestat la Tribunalul Alba calitatea de candidat a lui Ponoran, instanța de judecată le-a dat câștig de cauză social democraților.

Atât Tribunalul Alba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Când se schimbă ora, săptămâna aceasta: Noaptea în care se dau ceasurile înapoi, la ora de iarnă. Efecte asupra organismului

Published

on

Când se schimbă ora. În ciuda discuțiilor la nivel european, și în acest an europenii vor avea parte de o trecere la ora de iarnă. Ceasurile vor fi date înapoi cu o oră. Concret, ora 04:00 devine ora 03:00. Schimbarea are loc în ultima duminică din luna octombrie, în noaptea de 26 spre 27 octombrie.

Modificarea orei va aduce o oră în plus, iar duminică, 27 octombrie, va fi cea mai lungă zi a anului, cu 25 de ore.

După schimbarea orei toamna, când trecem la ora de iarnă (ceasurile se dau cu o oră înapoi),…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading