Connect with us

Alba

Vremea până în 24 iunie. Temperaturi neobișnuite, ploi și furtuni la început de vară 2024. Prognoza meteo pe patru săptămâni

PublicatVremea până în 24 iunie. Vara anului 2024 începe cu temperaturi neobișnuite, dar și intervale cu instabilitate atmosferică. Valorile maxime vor varia de la 22-23 de grade la 27-30 de grade și chiar peste acest prag, de la o săptămână la alta.

Vremea în Alba în weekend 24-26 mai 2024: Maxime de 27 de grade, dar și câteva ploi....

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO Firmă din Alba, amendată de jandarmii din Gorj. Un angajat, prins în timp ce transporta lemne cu un TAF prin albia unui pârâu

Publicat

Firmă din Alba, amendată de jandarmii din Gorj. O firmă din județul Alba a fost amendată cu 10.000 lei de către jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Runcu din județul Gorj, după ce un muncitor a fost prins în timp ce transporta bușteni prin albia unui pârâu de munte, afluent al râului Sohodol.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Avertizări de caniculă Cod Portocaliu în Alba și alte zone din țară până duminică, 23 iunie. Cod Roșu în 8 județe și București

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat avertizările de caniculă. Județul Alba se află sub Cod Portocaliu vineri și sâmbătă, iar duminică trece pe Cod Galben de temperaturi ridicate. Însă alte opt județe din țară și București se vor afla sub alertă Cod Roșu de căldură.

Cod Portocaliu: vineri, 21 iunie – val de căldură, caniculă, disconfort termic accentuat

Valul de căldură va persista, astfel încât în...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

RMGC a rămas fără licența de concesiune pentru exploatarea minereurilor la Roșia Montană. Anunțul ANRM

Publicat

RMGC a rămas fără licența de concesiune pentru exploatarea minereurilor la Roșia Montană. Agenția Națională pentru Resurse Minerale (ANRM) a anunțat joi seara că a hotărât să nu prelungească valabilitatea licenței de concesiune pentru exploatarea minereurilor auro-argentifere din perimetrul Roșia Montană, deținută de compania Roșia Montană Gold Corporation. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Fiii satului Oarda. Serbare câmpenească, meci de fotbal, spectacol folcloric, parada portului popular. Program

Publicat

În perioada 22-24 iunie, este sărbătorită comunitatea din Oarda. Aflat la a doua ediție, evenimentul Fiii Satului Oarda reunește locuitorii din comună și oferă prilej de voie bună alături de invitați.

Fiii satului Oarda, ediția 2024. Program

Sâmbătă, 22 iunie

  • Ora 8.00 Sfânta liturghie și parastas pentru toți fiii satului cei...
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe