Connect with us

Alba

VREMEA se schimbă radical. Prognoza pe 2 săptămâni în regiuni din țară. Condiții meteo în Transilvania, la munte și la mare

Publicat



Vremea se răcește treptat, de marți, și vor fi ploi și furtuni. De la temperaturi de 30 de grade, se va ajunge la maxime de 22 de grade, miercuri.

Administrația Națională de Meteorologie a prezentat prognoza de vreme pentru următoarele 2 săptămâni, până în 5 septembrie, în regiuni din țară.

TRANSILVANIA

Vremea se va răci treptat în primele trei zile de prognoză, când mediile temperaturilor maxime vor coborî de la valori de 30 de grade până spre 22 de grade în data de 26 august, iar ulterior nu vor mai avea variații semnificative și se vor situa în jurul a 22 de grade.

Ușor mai cald se estimează a fi doar în data de 27 august, cu medii diurne de 25 de grade. Temperaturile minime se vor situa, în medie, între 12 și 14 grade în intervalul 23 – 26 august, apoi vor suferi o scădere, astfel încât între 27 august și 5 septembrie vor avea valori de 10 – 12 grade, mediate regional.

Perioade cu ploi vor fi în cea mai mare parte a intervalului, dar probabilitatea pentru fenomene specifice instabilității atmosferice va fi mai ridicată în intervalul 24 – 27 august când vor fi posibile și cantități de apă mai însemnate.

LA MUNTE

Vremea se va răci treptat în intervalul 23 – 26 august, astfel încât mediile maximelor…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Recrutări la SRI: Posturi de ofițer operativ și analist, scoase la concurs. Perioadă, condiții și documente necesare

Publicat

Recrutări la SRI: În perioada 6-31.05 puteți aplica pentru un post de ofițer operativ/analist în cadrul Serviciului Român de Informații, au transmis reprezentanții instituției, pe pagina de Facebook.

Ofițerul operativ are misiunea importantă de a culege informații și pentru aceasta trebuie să își poată crea acces în mediile cu relevanță pentru securitatea națională, transmit cei de la SRI.

La baza activității se află abilitatea de a recruta o persoană și de a o convinge să furnizeze informații importante.

Pentru a performa în această activitate,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

„Start pentru tineri, restart pentru Alba”, program propus de Corneliu Mureșan și echipa PSD pentru Consiliul Județean Alba (P)

Publicat

De Ziua Națională a Tineretului, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Alba, Corneliu Mureșan, și echipa sa au lansat programul pentru tineret intitulat „Start pentru tineri, restart pentru Alba”. Programul se alătură altor politici publice gândite de echipa PSD pentru Consiliul Județean Alba și cuprinde o serie de măsuri, care au ca scop susținerea tinerilor și încurajarea acestora să rămână în județ și în localitățile natale.  

„De 20 de ani, Consiliul Județean Alba a uitat de cea mai importantă resursă care poate asigura…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cine candidează la Consiliul Județean Alba. LISTA persoanelor înscrise pentru funcția de președinte și consilieri județeni

Publicat

Cine candidează la Consiliul Județean Alba. Pe 9 iunie, cetățenii din județ vor alege noua componență a Consiliului Județean Alba, inclusiv viitorul președinte al instituției.

Surse politice au furnizat pentru Alba24 lista candidaților înscriși pentru Consiliul Județean Alba. Pe lista pentru cea mai înaltă funcție se află cinci candidați. Precizăm faptul că lista nu este finală.

Citește și Probleme la Alba pentru partidele conduse de Șoșoacă și Terheș. Listele de susținere depuse pentru consiliul județean, INVALIDATE

Potrivit calendarului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Peste 560 de copii din Blaj vor primi la școală un sandwich și un fruct, în cadrul programului Masă sănătoasă. Achiziție, în SEAP

Publicat

Peste 560 de copii din Blaj vor primi la școală un sandwich și un fruct, în cadrul programului național „Masă sănătoasă”. Este vorba despre 567 de copii aparținând Școlii Gimnaziale „Simion Bărnuțiu” Blaj – Tiur și subunităților sale.

Primăria Blaj a lansat pe 30 aprilie, în SEAP, o licitație pentru furnizarea de pachete alimentare pentru școli, în cadrul programului național „Masă sănătoasă” conform HG 24/2024.

Valoarea totală este estimată între 546.192,66 și 1.084.582,57 de lei, fără TVA.

Prin HG 24/2024, la nivelul sistemului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe