Connect with us

Alba

Weekend ploios: AMN a emis un cod galben în jumătate de țară și o informare de ploi moderate pe tot teritoriul

Published

on



Weekend ploios: Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o nouă atenţionare Cod galben de averse, valabilă până duminică la prânz în jumătate din ţară, precum o informare de ploi moderate cantitativ, ce vizează toate regiunile, până luni dimineaţa.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 5 octombrie, ora 15:00 – 6 octombrie, ora 12:00, Codul galben de averse va fi în vigoare în zone din Moldova, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei şi în sud-estul Transilvaniei.

Ploile vor…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Radu Sîrbu, cugireanul care face Kürtőskalács la New York, vizitat de Edsta, influencerul român care a lucrat cu Lady Gaga

Published

on

VIDEO: Radu Sîrbu, cugireanul care face Kürtőskalács la New York, a fost vizitat la standul său din Queens Market de Edsta, un influencer foarte cunoscut în SUA, inițiatorul mărcii ”Make America more Romanian”.

Eduard Florin Ilie, sau Edsta, este născut în România, locuiește în Los Angeles și New York și a devenit foarte popular pe Youtube și Instagram. Este și actor, și regizor.

Printre altele, tânărul a lucrat cu Lady Gaga pentru spectacolul ei din Las Vegas și a făcut parte din două campanii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO: Cum ajută fondurile europene comunitatea de seniori din Ciugud. Centrul de zi în care vârstnicii uită de singurătate

Published

on

În fosta clădire a primăriei Ciugud peste 350 de vârstnici fac activități săptămânale. De la socializare, la jocuri de societate, sau chiar o simplă discuție. Este vorba despre centrul de seniori al comunei. Pentru ei înseamnă mult, chiar dacă pentru mulți dintre noi ar putea părea un lucru banal. Însă pentru un vârstnic să aibă un spațiu și să fie intregrat într-o comunitate este un gard înalt care se ridică în fața depresiei și a singurătății. 

La Ciugud, prin fonduri europene finanțate de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Cum se pregătește România de cutremur: Instituțiile publice vor trebui să aibă un plan de urgență. Proiectul, pe masa Senatului

Published

on

Cum se pregătește România de cutremur: Țara noastră se pregătește pentru eventualitatea unui cutremur de magnitudine mare. Mai multe instituții publice, precum primăriile și spitalele vor trebui să realizeze un plan de acțiune în cazul unei astfel de calamități, pe care să-l afișeze la vedere.

Acesta va urma modelul planului de evacuare în caz de incendiu.

Momentan, obligația este prevăzută într-un proiect de lege.

Vezi și LISTA adăposturilor de protecție civilă din România, unde te poți ascunde…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Transportatorii români nu mai trebuie să aducă acasă mașinile din UE la fiecare 2 luni, dar dormitul în cabină rămâne interzis

Published

on

Curtea de Justiție a Uniunii Europene dă dreptate transportatorilor români. Instituția a anunțat vineri că a anulat obligația ca vehiculele să se întoarcă la fiecare opt săptămâni la centrul operațional al companiei. Această prevedere era prevăzută în Pachetul Mobilitate.

Totuși, rămân o serie de alte restricții, impuse prin același pachet: șoferii nu vor putea dormi în mașină sau clasificarea conducătorilor auto ca „lucrători detașați”.

Ei sunt considerați „lucrători detașați”…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement