Connect with us

Alba

Zamfirescu, Ifrim și Pavlu, pe scenă la Alba Iulia, în ”Artă”. O comedie modernă despre teoria scandalului între trei prieteni

Published

on



Vlad Zamfirescu, Șerban Pavlu și Gheorghe Ifrim au fost vineri seara, pe scena Teatrului de Păpuși din Alba Iulia, în ”Artă” de Yasmina Reza, o teorie a scandalului între trei prieteni. O comedie modernă în regia lui Cristi Juncu, la Teatrul Bulandra. Două ore de spectacol care captează publicul prin text, ironie, autoironie. Fără gaguri ieftine sau forțări pe scenă. 

Un text greu, care nu îți lasă ochii să fugă de pe actori. Și dacă tot vorbim de vizual, când am intrat în sala de spectacol primul…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Horoscop de weekend 19 – 20 octombrie. Riscăm să cheltuim prea mult și să exagerăm cu petrecerile

Published

on

Horoscop de weekend 19 – 20 octombrie: este primul weekend din acest an, în care toamna se resimte mai puternic. Temperaturile scad ușor și ne influențează starea de spirit mai mult decât planetele. 

Totuși, și ele își aduc partea lor de contribuție, dacă este să credem horoscopul. Previziunile spun că vom avea parte de momente frumoase.

Trebuie să profităm de părțile bune, cum ar fi timpul alături de cei dragi, discuțiile interesante, filme și cărți, dar și să ne ferim de excese.

În aceste…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Cine a fost Sfântul Iosif cel Nou de la Partoș, protectorul pompierilor. Racla cu moaștele sale, adusă la Alba Iulia. Program

Published

on

Sfântul Iosif cel Nou de la Partoș a fost un important ierarh și sfânt ortodox, fost Mitropolit al Banatului și protector al pompierilor. Racla cu moaștele sale ajunge, sâmbătă, 19 octombrie, la Catedrala Reîntregirii din Alba Iulia. Evenimentul va avea loc cu ocazia cu ocazia sărbătoririi Sfinților Cuvioși Ardeleni.

El a trăit aproximativ între 1568 și 1656 și este unul dintre cei mai venerați sfinți din România.

Sfântul Iosif s-a născut în jurul anului 1568 în orașul Raguza (astăzi Dubrovnik,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO: Cum va arăta Piața de Crăciun din Alba Iulia. Zonă închisă și încălzită și standuri cu produse gastronomice

Published

on

Cum va arăta Piața de Crăciun din Alba Iulia. Piața de Crăciun, un simbol al sărbătorilor de iarnă, se va deschide în acest an la Alba Iulia pe 20 noiembrie. Administrația locală încearcă o transformare a Târgului Sărbătorilor de iarnă într-un nou concept, printr-o colaborare cu un partener privat. 

Tradition und Markt – Piața de Crăciun din Alba Iulia va avea o parte închisă și încălzită, cu băncuțe și mese, cu o capacitate de circa 120 de locuri, în care albaiulienii și turiștii vor putea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Emailuri false, trimise în numele ANAF. Victimele sunt înștiințate că au datorii la Fisc

Published

on

O nouă campanie de emailuri false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă, au anunțat joi reprezentanții instituției. Contribuabililor, persoane fizice, le este transmisă o „Nota informativă” prin care sunt înștiințati cu privire la o presupusă datorie, pentru care este necesară plata pentru evitarea executării silite și a valorificării bunurilor.

Potrivit ANAF, mesajele sunt transmise, de această dată, de la adresa de e-mail valorificare@anaf.pro.

„Atragem atenția că…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading