Connect with us

Alba

Zeci de medalii pentru luptătorii de taekwondo din Alba și locul doi pe țară, la Cupa României desfășurată la Oradea. Rezultate

Publicat


Peste 20 de medalii au obținut practicanții de taekwondo ai Cluburilor CS Unirea și Revolution Academy din Alba, la Cupa României. Evenimentul s-a desfășurat la Oradea în perioada 11-13 noiembrie și a adunat cei mai buni sportivi din țară. 

Pe lângă medaliile obținute în urma meciurilor câștigate, clubul unde antrenor este Alin Moldovan s-a clasat pe locul II pe țară, la clasamentul general. 

”A fost un an competițional bogat, plin de evenimente sportive. Sportivii cluburilor s-au antrenat regulat pentru a ajunge pe podim. Ei știu că antrenamentele sunt singura modalitate de a obține o medalie la o competiție și de a ajunge pe podium.

În perioada recentă au avut loc mai multe…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Dezastru la prima serie de recrutare a MApN: cei mai mulți dintre candidați nu au reușit să treacă de proba fizică

Publicat

Dezastru la prima serie de recrutare a MApN: cei mai mulți dintre candidați nu au reușit să treacă de proba fizică. Statul Major al Apărării a analizat, în lunile februarie, martie și aprilie, desfășurarea primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an, un proces constituit, în principal, din fazele de înscriere și selecție a candidaților (întocmire a dosarelor, evaluări fizice,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: ACCIDENT rutier pe Autostrada A10 Turda-Sebeș, în zona Dumbrava. Impact între două autovehicule

Publicat

ACCIDENT rutier pe Autostrada A10 Turda-Sebeș, în zona Dumbrava. Un accident rutier s-a produs luni dimineața, pe Autostrada A10 Turda – Sebeș, în zona localității Dumbrava. 

Potrivit CNAIR, circulația rutieră este blocată la km 61+000, pe banda 2, calea 2 (sensul Turda – Sebeș), din cauza unui accident rutier.

În evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule.

Se circulă pe banda 1.

La fața locului sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ploile se extind în toată țara, iar temperaturile continuă să scadă. Directorul ANM: „Minimele vor coborî la valori negative”

Publicat

vreme meteo umbrela ploaie ploua

Meteorologii anunță o vreme rece cu ninsori și ploi însemnate cantitativ în următoarele ore. Temperaturile vor continua să scadă, iar minimele vor coborî până la -5 grade Celsius. 

Reamintim faptul că sudul județul Alba se află sub avertizări Cod Galben de ploi și ninsori însemnate cantitativ, până luni, la ora 15:00. Marți, ploile se vor extinde din nou, iar mai ales în zonele de munte și în sud-vest se vor acumula…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Doi elevi ai Școlii „Avram Iancu” din Alba Iulia, calificați la Concursul Național de Lectură și Interpretare „Ionel Teodoreanu”

Publicat

Maia Nicula și Petru Joldeș, elevi ai Școalii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia, vor participa la Concursul Național Transcurricular de Lectură și Interpretare „Ionel Teodoreanu”, care se va desfășura la Iași, în perioada 16-19 mai 2024. Ambii elevi au obținut rezultate remarcabile la faza județeană a Olimpiadei  de limba și literatura română, reușind astfel calificarea la acest concurs național.

Potrivit…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe