Connect with us

Eveniment

Zeci de sancţiuni aplicate de jandarmii din județul Hunedoara, pe linia domeniului silvic

Publicat



jandarmeria.jpg
Arhivă foto

În primele șapte luni ale anului, echipele de jandarmi din județul Hunedoara au efectuat controale pentru respectarea legislației în domeniul silvic, aplicând un număr de 62 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 24.750 de lei. De asemenea, în urma acestor acțiuni, au fost confiscate aproape 39 de metri cubi de material lemnos.

Potrivit datelor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Hunedoara, publicate marţi, în perioada ianuarie-iulie au fost efectuate peste 500 de controale independente sau în colaborare cu Poliţia, Garda Forestieră şi ocoalele silvice aflate în subordinea Direcţiei Silvice Hunedoara.

„În cadrul controalelor au fost verificate parchete în exploatare, societăţi comerciale care desfăşoară activităţi de depozitare, prelucrare, valorificare şi transport de material lemnos, precum şi mijloace auto care executau transporturi de materiale lemnoase”, a precizat sursa citată.

Pentru perioada următoare, IJJ Hunedoara are în vedere intensificarea activităţilor de verificare şi control, potrivit competenţelor legale în domeniul silvic, şi continuarea activităţilor de intervenţie preventivă la sediul operatorilor economici care desfăşoară activităţi în domeniul silvic. Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO. Poliția Locală Cluj-Napoca ajută o familie de rățuște să ajungă în Canalul Morii

Publicat

O familie de rățuște a fost escortată de un polițist local prin centrul orașului Cluj-Napoca, vineri dimineață. 

Un polițist local s-a remarcat în dimineața zilei de vineri, 3 mai. Agentul Ionuț Mazăre a…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Raport Reporteri fără Frontiere: Serviciile secrete din România vor influență mai mare. Mecanisme corupte de finanțare a presei

Publicat

Raport Reporteri fără Frontiere: organizația internațională spune că serviciile secrete din România vor să obțină o putere și o influență mai mare prin intermediul presei și că mecanismele de finanțare ale mass-media sunt corupte.

Mecanismele de finanțare a mass-media din România sunt adesea opace, chiar corupte, arată cel mai nou raport privind libertatea presei în lume publicat vineri de Reporteri Fără Frontiere, citată de G4Media.

Organizația arată că ”practica larg răspândită de deturnare a fondurilor publice către mass-media, într-o manieră…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Lumina Sfântă: Miracolul Luminii de la Ierusalim. Controversele din jurul evenimentului: minune sau minciună veche de sute de ani?

Publicat

Lumina Sfântă: Miracolul Luminii de la Ierusalim, cunoscut și sub numele de „Sfânta Lumină” sau „Focul Sfânt”, este un fenomen anual care are loc în ziua Sâmbetei Mari în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în ajunul Paștelui ortodox.

Acest eveniment este considerat miraculos de către credincioșii ortodocși și este asociat cu învierea lui Isus Hristos.

Focul se manifestă diferit în fiecare an, iar în primele minute după ce se aprinde, în mod ciudat, nu frige.

Lumina Sfântă: Miracolul Luminii de la Ierusalim

Miracolul Luminii este o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

„Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasă veche, la Muzeul Palatul Principilor

Publicat

În perioada 7-19 mai, la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia este disponibilă expoziția „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, ce reunește o impresionantă colecție de carte religioasă veche, dar nu numai, volume rare, tipărite între anii 1588 și 1856.

Fie că au văzut lumina tiparului în tipografiile mănăstirești ori mitropolitane de la noi, fie în cele de la curțile domnești, majoritatea cărților selectate au reprezentat rădăcinile credinței pentru cei în mâinile cărora și-au găsit rostul, spre…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe