Connect with us

Eveniment

Zeno Popovici, despre vaccinarea la Sibiu – ”Se face după câte relații și pile ai”

Publicat



Zeno Popovici, fost candidat la locale, povestește pe pagina sa de Facebook experiența încercării de a se programa pentru vaccinarea anti covid. Pentru că activează ca și cadru didactic asociat la ULBS, se încadrează în etapa a doua de vaccinare. Doar că joi, când sibienii s-au putut programa din nou pe platformă, pentru unii a fost aproape imposibil că facă asta. Zeno Popovici, a reușit totuși să se programeze, dar abia după începerea cursurilor.

”Centrele de vaccinare din Sibiu promise de autoritatile sibiene sunt inexistente. Ni se spune ca toti profesorii vor fi vaccinati pana la inceperea anului scolar, dar in modul in care se fac lucrurile acum e utopic.
In rest, exista 4 centre de vaccinare in tot judetul Sibiu, dintre care doar unul in Sibiu. Pana si Teleorman are 5 centre de vaccinare fata de Sibiu care are doar 4.

Programarile se fac pe aceiasi aceiasi platforma de catre toata lumea, inclusiv de catre callcenter: (https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/auth/login/by-cnp”).
Mai putin consiliul judetean care isi vaccineaza tot personalul incepand de maine la centrul de vaccinare de la Spitalul Judetean, care nu este pe platforma 😇. Am vazut o confirmare de programare care arata exact ca cea de pe platforma, deci rezulta ca exista centre de vaccinare pe platforma care nu-s vizibile de muritorii de rand.
Mai pe intelesul tuturor, tot procesul asta de vaccinare se face dupa cate relatii si pile ai, sau daca esti director de institutie si ai spre exemplu spitalul judetean in subordine, pai gata te-ai rezolvat.

Ca sa va spun cum a mers treaba la ULBS. Am primit un formular si ne-au bagat in platforma. Dupa care neexistand posibilitate de programare in masa a trebuit sa intram fiecare sa ne programam. Asta e, daca ULBS nu are spitalul judetean in subordine, au facut si ei ce au putut.

Pe mama am reusit sa o programez in februarie in Avrig. Ce se intampla cu persoanele in varsta care sunt singure sau care nu au mijloace de transport sa poata sa mearga in Avrig, Medias etc.?
Pai va spun eu ce se intampla … daca se infecteaza asta e… intra la statistica la morti.

Eu sunt programat in martie… tot in Avrig! Adica in niciun caz pana la inceperea noului an scolar. Slava domnului ca am fost anuntati de ULBS ca sunt locuri disponibile pe platforma si am reusit sa prind un loc.
Concluzia ca totul e haotic, avem incompetenti la DSP si Prefectura Sibiu”, este postarea de pe Facebook.

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FCU Craiova 1948 – „U” Cluj. „Șepcile roșii” LUPTĂ pentru a obține primul loc în play-out

Publicat

FCU Craiova 1948 și FC Universitatea Cluj se vor întâlni sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 17:30 pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova unde vor disputa partida din etapa cu numărul șapte a play-out-ului Superligii,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Podcast Cluj24. Alexandru Cordoș (PSD): Electoratul de stânga vrea o schimbare. Vor fi schimbări în județul Cluj

Publicat

Secretarul executiv al PSD Cluj, Alexandru Cordoș, a fost desemnat candidat al social-democraților la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj. Fost consilier local la Cluj-Napoca, fost senator două legislaturi, în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Supraînălțarea digului de pe râul Mureș, la Cisteiu de Mureș. Sistem de monitorizare cu fibră optică

Publicat

Supraînălțarea digului de pe râul Mureș, la Cisteiu de Mureș. O porțiune de 3,2 kilometri de dig, aflată în zona satului Cisteiu de Mureș, urmează să fie reabilitată și supraînălțată. Proiectul prevede amplasarea unui sistem de monitorizare cu fibră optică, care va putea detecta și monitoriza mișcările și deformările digului. 

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat recent depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Reabilitarea liniilor de apărare prin supraînălțare dig mal stâng râu Mureș la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu și Costel Pătrășcan la Târgul de cArte Alba Transilvana 2024 Alba Iulia

Publicat

Târgul de cArte Alba Transilvana este unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale din județul Alba. Anul acesta își va deschide porțile în data de 10 mai 2024, începând cu ora 10.30.

Pe toată perioada desfășurării târgului, respectiv în perioada 10-12 mai 2024, organizatorii au pregătit pentru iubitorii de carte numeroase surprize din zona culturii scrise și nu numai.

Prima zi a târgului de carte va fi încheiată cu o conferință susținută de Ana Blandiana și cu concertul trupei Bere Gratis.

În cea de-a doua zi, 11 mai 2024, începând cu ora…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe