Connect with us

Alba

Zile libere de Crăciun 2021 și Revelion 2022. Cum pică sărbătorile de iarnă în acest an. Când se întorc românii la muncă

Publicat



Câte zile libere vor avea românii de Crăciun 2021 și Revelion 2022. În fiecare an, cu ocazia sărbătorilor legale, românii au mai multe zile libere, iar toată lumea este interesată de zilele libere acordate în mod legal de Cărciun și de Revelion pentru a-și putea programa evenimentele pe care vor să le petreacă împreună cu prietenii sau familia.

Zile libere de Crăciun 2021 și Revelion 2022. Cum pică sărbătorile de iarnă în acest an

În 2021, Crăciunul pică într-o zi de sâmbătă, iar 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, pică duminică, ceea ce înseamnă că românii nu vor beneficia de zile libere în plus cu ocazia acestei sărbători.

Nici Revelionul 2022 nu le va aduce românilor o vacanță prelungită. 31 decembrie este considerată zi lucrătoare, iar în 2021 pică într-o zi de vineri. 1 ianuarie 2022 și 2 ianuarie 2022, zile libere legale, pică sâmbăta și duminica, ceea ce înseamnă că nici de această dată nu se poate vorbi despre o minivacanță.

Astfel, românii se vor întoarce la muncă pe 3 ianuarie 2022.

Zile libere 2022. În ce zile pică sărbătorile legale în anul 2022

În anul 2022, românii vor beneficia de 15 zile libere legale, cu ocazia sărbătorilor importante din…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Benzi dedicate pentru autobuze, în Alba Iulia. Primarul Gabriel Pleșa, despre cum se va circula pe prima bandă

Publicat

Benzi dedicate pentru autobuze, în Alba Iulia. Șoferii care vor circula pe noile benzi dedicate transportului public din municipiul Alba Iulia vor risca amenzi, odată cu finalizarea proiectelor de mobilitate. Potrivit primarului Gabriel Pleșa, la început se vor da doar avertismente. 

Reamintim faptul că banda 1 de pe bulevardele și străzile principale din Alba Iulia, modernizate prin proiectele de mobilitate, a fost transformată în bandă dedicată transportului public.

Asta înseamnă că vor putea circula pe aceasta autobuzele și microbuzele care efectuează…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Târgul de cArte Alba Transilvana 2024. Peste 70 de edituri, cărți, lansări, concerte, invitați de marcă și prețuri bune

Publicat

Târgul de cArte Alba Transilvana 2024: Reprezentanții Bibliotecii Județene ”Lucian Blaga” din Alba Iulia au prezentat luni programul unuia dintre cele mai așteptate evenimente culturale din județul Alba.

Anul acesta își va deschide porțile în data de 10 mai 2024, începând cu ora 10.30.

Alba24 a discutat despre eveniment cu managerul Bibliotecii ”Lucian Blaga” din Alba Iulia, Silvan Stâncel, care a susținut luni o conferință de presă împreună cu scriitorul Cornel Nistea, președintele filialei Alba Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Vremea în Transilvania și în țară până în 12 mai. Prognoza meteo PE REGIUNI

Publicat

Vremea în Transilvania și în țară până în 12 mai. Prognoza meteo PE REGIUNI: Odată cu primele zile ale lunii mai vremea intră într-un proces de răcire. Vremea se schimbă radical, temperaturile scad și revin ploile.

Potrivit meteorologilor ANM, urmează o perioadă cu temperaturi în scădere, mai ales după datra de 1 mai. Apoi, spre sfârșitul perioadei de prognoză se încălzește din nou, până la temperaturi medii de 20 – 25 de grade Celsius. Sunt prognozate și multe precipitații, începând cu data de 1 mai.

Cum va fi vremea de 1 Mai și de Paște în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Accident la Alba Iulia, în apropiere de sens giratoriu. Trei mașini avariate, după ce s-au lovit pe aceeași direcție de mers

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut luni după-amiaza la Alba Iulia, în zona sensului giratoriu din intersecția bd. Încoronării – Octavian Goga – Take Ionescu.

Trei mașini au intrat în coliziune, pe același sens.

Două dintre acestea sunt grav avariate.

Unul dintre autoturisme este din rețeaua Bolt, lovit în partea din spate. Altul este cu semn de începător, mașina având avarie în partea din față.

Din primele date, nu sunt persoane rănite.

În zonă, se lucrează la carosabil.

Circulația a fost îngreunată temporar, în zona…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe