Connect with us

Alba

Zonele în care vor fi amplasate panourile cu afișe electorale pentru alegerile prezidențiale, la Alba Iulia

Published

on



La Alba Iulia au fost stabilite locurile de amplasare a panourilor, afișelor electorale și altor materiale de propagandă electorală la alegerile pentru președintele României.

Potrivit unei dispoziții emise de primarul Gabriel Pleșa, zonele unde vor fi amplasate panourile sunt următoarele:

  • cartierul Ampoi III – la intersecţia B-dului Republicii (Victoriei) cu str. Arieşului
  • zona magazinului „Mercur City Center” – la intersecţia dintre Calea Moților şi B-dul Tudor Vladimirescu
  • zona Gării – B-dul…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Impozit pe salarii de 16% și TVA majorat din 2025: Impactul asupra salariului minim. Ce indică Planul Fiscal al României

Published

on

Impozit pe salarii de 16% din 2025: Cota unică se va majora și TVA va crește la 21%. Informația a fost desprinsă de specialiștii în fiscalitate care au analizat Planul Fiscal Structural pe Termen Mediu al României. 

Acest document indică majorarea cotei unice la 16% din 2025, de la 10% în prezent, şi a Taxei pe Valoare Adăugată (TVA) la 21% începând din anul 2026, a declarat Gabriel Biriş, fondator al Asociaţiei The Tax Institute, pentru Agerpres.

La fel ar putea crește și impozitul pe dividente de la 8%,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Burse postuniversitare și postdoctorale în străinătate pentru candidați români, lansate de Ministerul Educației. Condiții

Published

on

Ministerul Educației, prin Agenţia de Credite şi Burse de Studii, a anunţat, luni, lansarea a două burse de cercetare și formare postuniversitară și postdoctorală în străinătate pentru candidați români.  Este vorba despre programul de burse „Vasile Pârvan” și ”Nicolae Iorga”, în Italia, pentru anul 2025.

Programul de burse “Vasile Pârvan” va fi la Accademia di Romania din Roma. Bursele “Nicolae Iorga”sunt la Istituto Romeno di Cultura e Ricerca Umanistica din Veneția. Dosarele de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Tragedie la Sebeș. O femeie a decedat după ce a fost lovită de o mașină, pe o alee din Piața Dacia

Published

on

O femeie de 70 de ani a decedat marți dimineața, după ce a fost lovită de o mașină, pe o alee din incinta Pieței Agroalimentare „Dacia” din Sebeș.

Potrivit IPJ Alba, în această dimineață, o femeie de aproximativ 70 de ani, a fost surprinsă și accidentată, pe o alee din incinta Pieței Dacia, din municipiul Sebeș, de un autoturism.

Conducătorul auto nu s-ar fi asigurat în timp ce efectua manevra de mers cu spatele.

În ciuda manevrelor de resuscitare, femeia a decedat.

Cercetările sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Scrisoare deschisă adresată președintelui CJ Alba, Ion Dumitrel. Investitorii din Șureanu, exasperați pe tema drumului de acces

Published

on

Investitorii din zona Șureanu au transmis o scrisoare deschisă adresată președintelui Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel. 

Scrisoarea vine înaintea deschiderii sezonului turistic de iarnă la Domeniul Schiabil Șureanu și are ca subiect o problemă care apare an de an: drumul de acces spre Luncile Prigoanei și Poarta Raiului.

Drumul de la Barajul Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, care face legătura între Transalpina și Domeniul Schiabil Șureanu, a fost preluat de la Romsilva de Primăria…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading