Connect with us

Eveniment

Bacău: Patru persoane, arestate pentru trafic de droguri de risc şi mare risc şi substanţe psihoactive

Publicat



Patru persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, au fost arestate pentru 30 de zile în urma unor percheziţii domiciliare în Bacău şi Timiş, a informat, joi, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Bacău.

„La data de 15 decembrie, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Bacău au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de patru inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. (…) La data de 16 decembrie, Tribunalul Bacău a dispus arestarea preventivă a celor patru inculpaţi, pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată într-un comunicat al DIICOT Bacău.

Potrivit sursei citate, pentru destructurarea reţelei de trafic de droguri ce acţiona pe raza judeţelor Bacău şi Timiş, începând cu luna ianuarie, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Bacău împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bacău au efectuat un număr de şapte percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost depistate diferite cantităţi de droguri de risc, de mare risc (cannabis, haşiş, amfetamină, comprimate de ecstasy) şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, instrumente de mărunţire, porţionare, ambalare (grindere, cântare, ţiple, folii aluminiu), o instalaţie pentru cultură indoor, telefoane mobile şi tablete, precum şi sumele de 16.178 lei şi 10.395 euro.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Timişoara, al lucrătorilor de poliţie din cadrul IPJ Bacău – Poliţia Municipiului Oneşti, IPJ Bacău – Poliţia Staţiunii Târgu Ocna şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, suportul de specialitate fiind asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. AGERPRES/(AS – autor: Dana Lepădatu, editor: Irina Poenaru, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Bacalaureat 2024: Barem și subiecte – Matematică și Istorie, publicate de Ministerul Educației. Cum se notează lucrările

Publicat

Bacalaureat 2024: Baremul de corectare și subiectele la Matematică și Istorie – proba obligatorie a profilului au fost publicate marți după-amiaza de Ministerul Educației.

Bacalaureat 2024: Subiecte și barem Matematică

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Cod galben de inundații pe mai multe râuri din Cluj

Publicat

Mai multe râuri care traversează județul Cluj se află sub atenționare de inundații și creșteri de debite, marți și miercuri. În aceeași perioadă, județul Cluj se află sub cod portocaliu de ploi torențiale.


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Admitere liceu profesional și dual 2024: termen prelungit pentru înscrieri. Precizările Ministerului Educației. Calendar

Publicat

Admitere liceu profesional și dual 2024: Ministerul Educației a prelungit termenul până la care elevii de gimnaziu se pot înscrie în învățământul profesional și dual.

”A fost aprobată prelungirea perioadei de înscriere în învățământul profesional, inclusiv dual, prevăzută a se încheia pe 5 iulie, cu scopul de a asigura tuturor absolvenților de gimnaziu...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Licitația pentru centura metropolitană, gata de relansare. Emil Boc: Și eu sufăr din cauza traficului din oraș

Publicat

Procedura de achiziție pentru contractul tronsonului 2 de pe centura metropolitană a Clujului este în curs de analiză. Primarul Emil Boc arată că este „o chestiune de zile, dacă nu de ore” până la relansarea…
Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate