Connect with us

Alba

Călin Hartzos, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia, a fost admis la Academia Forțelor Aeriene din SUA

PublicatAbsolventul Călin Hartzos al Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia a fost admis la Academia Forțelor Aeriene din Colorado Springs, SUA. Acesta a fost repartizat pe sigurul loc alocat elevilor de colegiu militar din România, în acest an.

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Investiții în digitalizare, la Primăria Doștat. Platformă de servicii publice digitale și echipamente IT&C. Licitație, în SEAP

Publicat

Investiții în digitalizare, la Primăria Doștat. Administrația locală cumpără o platformă de servicii publice digitale și echipamente hardware IT&C pentru simplificarea procedurilor administrative și reducerea birocrației pentru cetățeni. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ce priorități are Victor Negrescu, în mandatul de vicepreședinte al Parlamentului European. Declarații

Publicat

Creşterea influenţei Parlamentului European în procesul decizional european şi democratizarea acestei instituţii se află printre priorităţile eurodeputatului Victor Negrescu, prezentate într-o întâlnire avută miercuri cu mai mulţi jurnalişti români.

Ştiţi foarte bine că am fost unul dintre cei care a susţinut în mandatul precedent schimbarea unor metode de lucru pentru ca acestea să fie...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

”Lovitură” pentru Mafia lemnului din Alba: Un bărbat condamnat după ce a tăiat cinci copaci. Ce motiv a invocat în instanță

Publicat

Un bărbat a fost recent condamnat pentru furt și tăiere ilegală de arbori. O primă sentință a fost dată de magistrații Judecătoriei Câmpeni, în data de 11 iulie 2024. 

Acesta a spus că a tăiat cei cinci copaci din cauza faptului că se afla într-o situația financiară mai dificilă și avea nevoie de bani.

Faptele pentru care a fost acuzat au fost detaliate de magistrați, în motivarea instanței.

S-a întâmplat la sfârșitul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Polițiștii din Alba, acțiune de informare a șoferilor privind modificările legislative recente în domeniul rutier

Publicat

Miercuri dimineața, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Alba au desfășurat o acțiune de informare cu privire la ultimele modificări în domeniul legislației rutiere, în contextul intrării în vigoare a O.U.G nr. 84/2024 pentru modificarea şi completarea unor acte normative și au prezentat modul de funcționare al mijloacelor din dotare, respectiv aparatele drogtest și etilotest.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate