Connect with us

Alba

Câți bani primesc profesorii care au evaluat candidații la Bacalaureat 2024, probele de competențe. Sumele se impozitează

Publicat



Bacalaureat 2024: Profesorii care au evaluat candidații la probele de competențe vor fi plătiți și în acest an, de către minister.

Profesorii vor primi 10 sau 15 lei de candidat, după cum prevede ordinul de ministru.

Comparativ, anul trecut a fost plata integral, nu pe candidat evaluat, de până la 355 de lei. Atunci, competențele au fost echivalate în contextul grevei din învățământ.

În 2020…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Vești bune pentru românii cu credite legate de ROBOR: indicele la 3 luni a scăzut joi la 6% pe an

Publicat

Vești bune pentru românii cu credite legate de ROBOR: indicele la 3 luni a scăzut joi la 6% pe an. Indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobândă variabilă, a scăzut joi la 6,00% pe an.

La începutul anului, indicele ROBOR la trei luni era 6,21%, iar pe 3 ianuarie 2023 a fost 7,56%, scrie Agerpres.ro

Indicele la...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ce faci dacă ai primit amendă pentru lipsă rovinietă, deși ți-ai vândut mașina. Documente care trebuie depuse la Judecătorie

Publicat

Ce faci dacă ai primit amendă pentru lipsă rovinietă, deși ți-ai vândut mașina: Chiar dacă ai respectat legea și ai făcut toate demersurile atunci când ți-ai vândut autoturismul, ești pasibil de amendă, în cazul în care noul proprietar nu își înmatriculează autoturismul sau o face cu întârziere.

Iar ceea ce ai tu de făcut să contești amenda nu este chiar ușor și la...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Vremea în Alba în weekend 5 – 7 iulie: Revine canicula. Diferențe de temperaturi de 10 grade Celsius. Prognoza meteo pe localități

Publicat

Vremea în Alba în weekend 5 – 7 iulie: Revine canicula. Diferențe de temperaturi de 10 grade Celsius. Prognoza meteo pe localități. Se încălzește din nou, cu diferențe mari de temperaturi de la o zi la alta.

În următoarele zile temperaturile cresc treptat de la o zi la alta, iar ploile vor lipsi, deși cerul va fi parțial înnorat. În fiecare zi se vor înregistra câteva grade în plus, așa încât până duminică vor fi maxime de 31 – 33 de grade Celsius.

Citește mai departe

Alba

FOTO: Incendiu în șanțurile Cetății Alba Carolina. Pompierii din Alba Iulia, chemați să intervină

Publicat

Un incendiu a izbucnit joi după-amiaza, în jurul orei 18:00, în șanțurile Cetății Alba Carolina. Potrivit primelor informații, focul ar fi izbucnit la deșeuri menajere. 

Pompierii intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Revenim cu detalii.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate