Connect with us

Alba

Cazurile de urși observați în zone locuite din Alba. Ce măsuri iau în calcul autoritățile județului pentru prevenirea incidentelor

PublicatAutoritățile din Alba se organizează pentru a gestiona mai eficient cazurile tot mai dese de urși care ajung în zone locuite.

Săptămânal sunt 2-3 apeluri la 112 cu privire la prezența urșilor în unitățile administrativ teritoriale, potrivit Prefecturii Alba.

Prefectul Nicolae Albu a solicitat o...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Cum s-a petrecut accidentul rutier din Alba, în care două femei și-au pierdut viața. Ce a făcut șoferul de 72 de ani

Publicat

Două femei în vârstă de 86 și 90 de ani au decedat într-un teribil accident petrecut pe DN 75, pe raza localității Muncelu, sâmbătă 22 iunie.  Acestea se aflau pe bancheta din spate a unui autoturism condus de un șofer de 72 de ani. 

După tragicul accident polițiștii au cercetat modul în care s-a produs...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Căldura topește România. Cod Roșu, Portocaliu și Galben de caniculă în jumătate de țară. Unde vor fi temperaturi de 39 de grade

Publicat

Căldura topește România. Cod Roșu, Portocaliu și Galben de caniculă în jumătate de țară. Vor fi zone în țară unde termometrele vor arăta și temperaturi de 39 de grade.

România se află sub un val puternic de căldură și de discomfort termic ridicat.

Cod Roșu de caniculă

Cele mai mari temperaturi sunt indicate de o avertizare de tipul Cod Roșu,...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Capitanul României, fotbalistul din Alba Iulia, Nicolae Stanciu, a explicat unde ”s-a rupt meciul” cu Belgia: ”Ne-a dat peste cap”

Publicat

România a pierdut sâmbătă seara, meciul de la EURO 20204, împotriva Belgiei cu scorul de 2-0. Belgienii puteau să închidă meciul cu 3-0 dar un gol marcat de Lukaku a fost anulat de sistemul VAR pentru offside. 

După meci, căpitanul României, fotbalistul din Alba Iulia, Nicolae Stanciu a făcut o serie de declarații.

Nicolae Stanciu a explicat unde ”s-a rupt meciul” cu...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Rugul lui Zalmoxe, la Festivalul Cetăților Dacice de la Ighiu. Procesiune de incinerare a unui războnic dac căzut în luptă

Publicat

Festivalul Cetăților Dacice de la Ighiu a avut în program și un moment dedicat spiritualității triburilor dacice. Este vorba despre o procesiune de incinerare a unui războnic dac care a căzut în luptă. 

În linii mari unul dintre conducătorii dacilor în bătălia cu romanii și-a pierdut viața în luptă. Trupul (un manechin) a fost recuperat de camarazii săi care l-au incinerat.

În jurul rugului nimfele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe