Connect with us

Alba

Conducere nouă la Corpul Național al Polițiștilor Alba. Ilie Ilea i-a predat ștafeta, după 21 de ani, lui Andrei Călin Frînc

Published

on



Conducere nouă la Corpul Național al Polițiștilor Alba: Adunarea generală a organizației şi-a ales consiliul teritorial.

Comisarul şef de poliţie Andrei Călin Frînc a fost ales preşedinte al organizaţiei profesionale a poliţiştilor din judeţul Alba, pentru un mandat de 4 ani.

Ca urmare a expirării mandatului organelor de conducere ale Consiliului Teritorial al Corpului Naţional al Poliţiştilor – Organizaţia Teritorială Alba, la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Silviu Ponoran, INVALIDAT pentru un nou mandat de primar al orașului Zlatna. Decizie a judecătoriei Alba Iulia

Published

on

Judecătoria Alba Iulia a invalidat alegerea lui Silviu Ponoran în calitate de primar al orașului Zlatna. Ponoran este și candidat pe primul loc pe lista de Senat a PNL Alba, ceea ce aduce probleme liberalilor, cel puțin de imagine, la începutul campaniei electorale.

Decizia a fost pronunțată vineri, 4 octombrie. Primarul poate face apel în 2 zile, la Tribunalul Alba. Surse din rândul PNL Alba au declarat că acesta nu va fi retras de pe lista pentru Senat și că va contesta decizia.

Ponoran a câştigat prima…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

O furtună geomagnetică puternică lovește Pământul, pe 4 octombrie: Cum poate afecta organismul uman

Published

on

O furtună geomagnetică este de așteptat să lovească câmpul magnetic al Pământului în 4 octombrie. Asta după ce, la începutul lunii octombrie, Soarele a oferit un spectacol impresionant, eliberând două erupții solare majore în doar 24 de ore.

Cea mai recentă dintre ele, o erupție solară de tip X – cea mai intensă categorie – a atins punctul maxim pe 1 octombrie, la ora 18:20 EDT (22:20 GMT).

Conform raportului de la Spaceweather.com, erupția a fost însoțită de o ejecție coronală de masă (CME),…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Ziua Educatorului sărbătorită la Aiud. Eveniment organizat de primărie pentru cadrele didactice

Published

on

Ziua Educatorului. La Aiud au fost sărbătorite cadrele didactice, cu ocazia Zilei internaționale a educației și a profesorului.

Începând cu anul 1994, UNESCO a stabilit ca data de 5 octombrie a fiecărui an să fie sărbătoarea dedicată celor ce educă și a actului educațional.

Sărbătoarea din acest an subliniază necesitatea de a valorifica cunoștințele, vocea și participarea cadrelor didactice în procesele decizionale din domeniul educației.

Vezi Mesaje de Ziua Învățătorului. Felicitări și urări…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Peste 60 de șoferi testați pentru alcool sau droguri la volan în Alba, în ultimele 24 de ore. Amenzi de peste 30.000 de lei

Published

on

Peste 60 de șoferi au fost testați pentru alcool sau droguri la volan în Alba, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au dat amenzi ce depășesc valoarea de 30.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, în ultimele 24 de ore au fost verficate prin intermediul aplicației eDAC, 381 de persoane și 234 de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale.

Au fost constatate 137 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement