Connect with us

Eveniment

Daniela Cîmpean răspunde acuzațiilor conform cărora vaccinarea se face “pe pile”

Publicat



Daniela Cîmpean, președintele CJ Sibiu, răspunde acuzațiilor lui Zeno Popovici, fost candidat la alegerile locale, care a spus, pe pagina sa de Facebook, că vaccinarea la Sibiu se face în funcție de „câte pile ai”.

„(…) Consiliul Judetean care isi vaccineaza tot personalul incepand de maine la centrul de vaccinare de la Spitalul Judetean, care nu este pe platforma. Am vazut o confirmare de programare care arata exact ca cea de pe platforma, deci rezulta ca exista centre de vaccinare pe platforma care nu-s vizibile de muritorii de rand. Mai pe intelesul tuturor, tot procesul asta de vaccinare se face dupa cate relatii si pile ai, sau daca esti director de institutie si ai spre exemplu spitalul judetean in subordine, pai gata te-ai rezolvat”, a scris Zeno Popovici pe Facebook.

 

Daniela Cîmpean, președintele CJ Sibiu, răspunde acuzațiilor acestuia, menționând că niciun angajat din cadrul instituției pe care o conduce nu s-a vaccinat anti-covid.

„Mi s-a comunicat apariția în spațiul public a unor informații care sugerează că instituția pe care o conduc “sare peste rând” să își vaccineze angajații înaintea altor categorii îndreptățite. Vă asigur că niciun angajat din cadrul Consiliului Județean Sibiu nu a fost vaccinat și nici nu va exista vreo susținere din partea mea pentru eludarea etapelor pe care trebuie să le urmeze orice cetățean pentru vaccinare. Sunt total împotriva unor astfel de practici și vă încurajez oricând să îmi semnalați dacă le constatați. Facem o analiză alături de instituțiile implicate, pentru a vedea exact unde s-a produs această eroare și vom reveni cu informații care să clarifice aceste aspecte, indiferent de natura acestora”, a scris Cîmpean pe Facebook.

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Recrutări la SRI: Posturi de ofițer operativ și analist, scoase la concurs. Perioadă, condiții și documente necesare

Publicat

Recrutări la SRI: În perioada 6-31.05 puteți aplica pentru un post de ofițer operativ/analist în cadrul Serviciului Român de Informații, au transmis reprezentanții instituției, pe pagina de Facebook.

Ofițerul operativ are misiunea importantă de a culege informații și pentru aceasta trebuie să își poată crea acces în mediile cu relevanță pentru securitatea națională, transmit cei de la SRI.

La baza activității se află abilitatea de a recruta o persoană și de a o convinge să furnizeze informații importante.

Pentru a performa în această activitate,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

A murit Șerban Grațian. A fost președinte al Consiliului Județean Cluj

Publicat

Șerban Grațian, fost președinte al Consiliului Județean Cluj a murit.

Trista veste a fosn anunțată de Alin Tișe, actualul președinte al CJ Cluj.

A murit Șerban Grațian. A fost președinte al Consiliului…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

„Start pentru tineri, restart pentru Alba”, program propus de Corneliu Mureșan și echipa PSD pentru Consiliul Județean Alba (P)

Publicat

De Ziua Națională a Tineretului, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Alba, Corneliu Mureșan, și echipa sa au lansat programul pentru tineret intitulat „Start pentru tineri, restart pentru Alba”. Programul se alătură altor politici publice gândite de echipa PSD pentru Consiliul Județean Alba și cuprinde o serie de măsuri, care au ca scop susținerea tinerilor și încurajarea acestora să rămână în județ și în localitățile natale.  

„De 20 de ani, Consiliul Județean Alba a uitat de cea mai importantă resursă care poate asigura…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cine candidează la Consiliul Județean Alba. LISTA persoanelor înscrise pentru funcția de președinte și consilieri județeni

Publicat

Cine candidează la Consiliul Județean Alba. Pe 9 iunie, cetățenii din județ vor alege noua componență a Consiliului Județean Alba, inclusiv viitorul președinte al instituției.

Surse politice au furnizat pentru Alba24 lista candidaților înscriși pentru Consiliul Județean Alba. Pe lista pentru cea mai înaltă funcție se află cinci candidați. Precizăm faptul că lista nu este finală.

Citește și Probleme la Alba pentru partidele conduse de Șoșoacă și Terheș. Listele de susținere depuse pentru consiliul județean, INVALIDATE

Potrivit calendarului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe