Connect with us

Alba

Doliu în familia senatorului de Alba Călin Matieș

Publicat



Doliu în familia senatorului PSD de Alba, Călin Matieș. Acesta a anunțat, pe rețeaua de socializare, că tatăl său, Gheorghe Matieș,  s-a stins din viață.

”De astăzi lumea mea și a familiei mele este mai mică, mai tristă…Sfaturile, povețele și imaginea tatălui meu rămân însă mai departe adânc înfipte în inimile noastre.

Îți mulțumim pentru ceea ce suntem, TATĂ!

Multe dintre realizările noastre ți se datorează și ție…Este trist, dureros, dar înțelegem că acesta este drumul vieții și acum a vrut Domnul să te cheme la El. Drum lin spre Ceruri, iubite TATĂ!”, este mesajul senatorului.

Priveghiul va avea loc duminică și luni de la ora 18.00 la Capela din Comuna…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

CNPP: Peste 420.000 de beneficiari de pensii prevăzute de legi speciale. Românii care primesc o indemnizație medie de 83 de lei

Publicat

CNPP: peste 420.000 de beneficiari de pensii și indemnizații prevăzute de legi speciale, în luna aprilie. Un număr de 422.790 de persoane beneficiau, în luna aprilie 2024, de pensii şi indemnizaţii prevăzute de legi speciale, potrivit datelor centralizate de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP).

Cel mai mare număr de persoane se înregistra în cazul beneficiarilor de indemnizaţii conform D.L. nr. 118/1990 – privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatură instaurată cu începere de la 6 martie 1945, precum şi celor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Peste 900 de secții de votare în străinătate, la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Precizările MAE

Publicat

Peste 900 de secții de votare în străinătate, la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Ministerul Afacerilor Externe organizează, prin Misiunile Diplomatice și Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secții de votare în străinătate la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din 9 iunie 2024.

Ministrul afacerilor externe Luminița Odobescu a emis, în acest sens, ordinul ministrului afacerilor externe nr. 868/2024 publicat in Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 434 / 10 mai 2024, în conformitate cu prevederile art. 34…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Cupa „Regele Ferdinand I” la șah rapid, la Alba Iulia. 140 de jucători din cinci țări, prezenți în Cetatea Alba Carolina

Publicat

Cupa „Regele Ferdinand I” la șah rapid. La Alba Iulia a început sâmbătă, 11 mai, Cupa „Regele Ferdinand I” la șah rapid. La turneul desfășurat în perioada 11-12 mai participă circa 140 de jucători din cinci țări, între aceștia fiind și nouă Mari Maeștri Internaționali. 

Competiția se desfășoară la Palatul Principilor, sala Transilvania din Cetatea Alba Carolina. Directorul de turneu este șahistul albaiulian Mihnea Costachi.

„O să fie aproximativ 140 de jucători, din cinci țări. Avem nouă Mari Maeștri Internaționali la start, deci…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

11-12 mai: Festivalul concurs de muzică pop pentru tineri și studenți „Voices”, la Alba Iulia. PROGRAM

Publicat

Festivalul concurs de muzică pop pentru tineri și studenți „Voices”, la Alba Iulia. La Casa de Cultură a Studenților din municipiul Alba Iulia are loc, în weekendul 11-12 mai, cea de-a XII-a ediție a Festivalului național concurs de muzică pop pentru tineri și studenți „Voices”.

14 tineri talentați din Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Târgu Mureș, Pitești și Alba Iulia, acompaniați de un band live, vor concura pe scena Casei de Cultură a Studenților pentru premii în valoare totală de 12.500 lei, în fața unui juriu prestigios, condus de compozitorul și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe