Connect with us

Alba

Educatoare din Lituania, Polonia, Grecia și Turcia, la Sebeș. ”Outdoor Maths and Science”, schimb educațional de experiență

Publicat


Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2, structură a Liceului Tehnologic Sebeș, a găzduit luni deschiderea unui proiect educațional internațional, denumit ”Outdoor Maths and Science” la care au participat 11 educatoare din mai multe țări europene. 

Au participat reprezentante ale sistemelor de educație de la VSI Debesu Kiemas din orașul Panevezys (Lituania), Kindergarten 1 din Zawiercie (Polonia), Politistiko Kentro Ekpaideytikon Larisas din Larisa (Grecia), Diyarbakir Zubeyde Hanim Anaokulu din Diyarbakir (Turcia) și 8 educatoare de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2, structură a Liceului Tehnologic Sebeș.

Activitățile din cadrul proiectului includ un workshop cu tema “Science at outdoor“, planificarea următoarelor etape ale proiectului, activități cu preșcolarii precum și activități culturale.

Această vizită este prima dintr-un program Erasmus + care va dura 18 luni și care mai presupune schimburi de experiență în Polonia, Turcia și Lituania, în care vor participa toate educatoarele.

Echipa de monitorizare a proiectului este formată din Adina Mixandra Stanciu, Suciu Mihaela, Câmpean Cristina, Diana Groza și Ligia Fofeldea, au transmis reprezentanții Liceului Tehnologic din Sebeș.

 Fiți…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Preșcolarii Grădiniței Nr. 12 din Alba Iulia au primit vizita polițiștilor rutieri. Lecție de traversare a străzii

Publicat

Copiii Grădiniți Step by Step Nr. 12 din Alba Iulia s-au bucurat luni de prezența unor invitați speciali din cadrul IPJ Alba.

În prima zi a săptămânii din cadrul programului „Școala Altfel”, cei mici au fost vizitați de polițiști, care au vrut să îi învețe cele mai importante reguli de circulație.

Echipa de polițiști a fost formată din:

  • Subcomisar de poliție Seffer Raluca și subinspector de poliție Tecsa-Motolity…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Trafic îngreunat pe DN1, pe raza localității Oiejdea. Accident rutier cu trei autoturisme implicate

Publicat

Un accident rutier a avut loc luni, 15 aprilie, în jurul orei 14.40, pe DN1. Accidentul s-a produs pe raza localității Oiejdea, transmit reprezentanții IPJ Alba. 

Din primele informații în accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme.

Traficul rutier pe DN 1 este îngreunat, au mai transmis reprezentanții IPJ Alba.

Știre în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Pericole ambulante pe drumurile din Alba: Șoferi băuți, fără permis sau cu mașini neînmatriculate, surprinși de Poliție

Publicat

Pericole ambulante pe drumurile din Alba: Mai mulți șoferi care s-au urcat băuți la volan în ultimele două zile au fost prinși de polițiștii din Alba și s-au ales cu dosare penale. 

De asemenea, în trafic au fost descoperiți și șoferi la volanul unor mașini neînmatriculate, sau fără permis.

Fiecare dintre aceste cazuri în parte reprezintă un pericol public pe drumurile din județ, atât pentru cei cu care călătoresc în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Situația comică într-un supermarket din Sebeș: Un telefon a fost pierdut, găsit și apoi furat dintr-un spațiu de depozitare

Publicat

Un telefon găsit în parcarea unui supermarket din Sebeș, a fost furat, dintr-un spațiu de depozitare al magazinului. Cazul s-a petrecut duminică, 14 aprilie, 2024 și a fost comunicat de reprezentanții IPJ Alba. 

Din câte se pare o persoană și-a pierdut telefonul în parcarea magazinului. Acesta a fost găsit de o altă persoană care l-a dus angajaților. După ce stabilit a cui este telefonul, angajații l-au pus într-un spațiu de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe