Connect with us

Alba

FOTO: Cartea de Identitate a Vehiculului are un nou format. Anunțul făcut de RAR pentru șoferi

Publicat



Cartea de Identitate a Vehiculului (CIV) are un nou format, adaptat prevederilor legislative actuale, au anunțat luni, 29 iulie, reprezentanții Registrului Auto Român (RAR).

Cartea de Identitate a Vehiculului are un nou format

„În noul format,...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Prezentarea Drapelului de Luptă, prima ceremonie militară pentru bobocii Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Publicat

Prezentarea Drapelului de Luptă a reprezentat prima ceremonie pentru bobocii Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia. 

Elevii claselor a IX-a au participat duminică la prima ceremonie militară din postura de elevi ai colegiului militar, prezentarea Drapelului de Luptă.

”Ei au trăit alături de colegii mai mari acest moment solemn, o adevărată lecție de patriotism.
Ceremonia s-a încheiat cu defilarea efectivelor de elevi.

Cu pași timizi și încă stângaci, dar motivați,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Detalii noi în dosarul polițistului din Alba, acuzat de luare de mită. Ar fi introdus în arest un telefon și o pânză de bomfaier

Publicat

Apar detalii noi în dosarul polițistului din cadrul IPJ Alba, care a fost plasat în arest la domiciliu de magistrații Tribunalului Cluj. 

Potrivit unui comunicat al DIICOT Cluj, acesta ar fi primit pe parcursul a trei întâlniri cu un coinculpat sumele de 1500 de euro, 5.000 lei și 2.000 lei.

De asemenea, spun anchetatorii, inculpatul i-a promis agent de poliție contravaloarea unui apartament dacă îl va ajuta să evadeze. 

În schimbul acestora, anchetatorii spun că polițistul i-a remis acestuia, care se afla…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Accident pe Autostrada Sebeș – Sibiu. Autoturism agățat de un autotren, proiectat în parapet. Traficul este îngreunat

Publicat

Un accident s-a produs duminică după amiază pe Autostrada Sebeș – Sibiu. Din primele informații, rezultă că un autotren a fost ”agățat” un autoturism , care l-a proiectat în parapet median.

Traficul în zona Aciuliu pe sensul de mers spre Sibiu este îngreunat.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de Poliție.

Autoturismul implicat în accident este înmatriculat în județul Maramureș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Șoferi din Alba, prinși beți la volan. Unul era atât de băut încât nu i s-a putut face testul de alcool și a fost dus la spital

Publicat

Mai mulți șoferi din Alba au fost prinși în acest weekend beți la volan. Reprezentanții IPJ Alba au prezentat două cazuri de șoferi care au pus în pericol traficul rutier. 

Unul dintre șoferi era atât de beat încât oamenii legii nu au reușit să îi facă testul și au fost nevoiți să îl ducă la spital pentru probe de sânge.

La data de 6 septembrie 2024, în jurul orei 13.15, polițiștii din Cugir au identificat, în trafic, pe strada I.B. Deleanu din oraș, un autoturism care avea o traiectorie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate