Connect with us

Hunedoara

Foto: Colindători la sediul Poliției Hunedoara. Micuții, răsplătiți de polițiști după datina străbună

Publicat


Poliţiştii hunedoreni au primit vizita colindătorilor. Cei mici au vestit Naşterea Domnului şi au fost răsplătiţi de poliţişti, după datina străbună.

Curtea Inspectoratului de Poliţie Judeţean HUNEDOARA a răsunat, vineri, de glasul colindelor tradiţionale.

Bucuria Naşterii Domnului le-a fost vestită poliţiştilor şi cadrelor medicale ale Centrului Medical Judeţean Hunedoara de elevii clasei a I B, a Colegiului Naţional „Decebal” din Deva (clasă cu predare în limba germană, profesor pentru învățământul primar Diana Faeran).

Copiii au prezentat un frumos recital de colinde tradiţionale româneşti şi germane la Biserica Sfântului Mina, aflată din incinta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Pentru că au fost cuminţi tot anul, micuții au fost răsplătiţi de Moş Crăciun cu daruri alese şi dulciuri.

Tot vineri, poliţiştii au primit vizita grupului de colindători ai filialei Petrila a Asociației „Salvați Copiii”.

Cei mici au pus o mulţime de întrebări despre activitatea poliţiştilor, convinşi să urmeze şi ei, în viitor, o carieră în Poliţia Română.

Toţi colindătorii au fost răsplătiţi de gazde cu daruri şi dulciuri tradiţionale de către Moşul cel bun şi darnic şi au promis că vor fi cuminţi şi ascultători în anul care vine.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Hunedoara: Dosar penal pentru două arbalete confecţionate artizanal, descoperite la un bărbat din Geoagiu

Publicat

Arhivă foto

Un bărbat din localitatea Geoagiu se confruntă cu un dosar penal după ce, în urma unei percheziții la domiciliul său, au fost descoperite două arbalete confecționate artizanal, împreună cu cinci săgeți dotate cu vârfuri metalice, precum și patru butelii de dioxid de carbon (CO2) nepercutate.

Aceste informații au fost furnizate de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ Hunedoara, percheziţia a fost făcută, vineri, de poliţiştii Serviciului Arme Explozibili şi Substanţe Periculoase Hunedoara şi de cei ai Serviciului Criminalistic.

Conform sursei citate, cele două arbalete, împreună cu săgeţile şi buteliile de CO2, erau deţinute fără drept şi au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Agerpres

Citește mai departe

Actualitate

Șofer de 22 de ani din Hunedoara, suspectat de polițiști că ar fi consumat substanțe interzise

Publicat

Un tânăr de 22 de ani din Hunedoara este cercetat de polițiști, după ce a fost testat cu aparatul drugtest, indicând că există posibilitatea ca acesta să fii consumat substanțe interzise.  

Potrivit IPJ Hunedoara, joi, 22 februarie 2024, ora 20:17, un tânăr de 22 ani, din municipiul Hunedoara, a fost depistat de către polițiști în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul 1848 din municipiul Hunedoara, iar în urma testării acestuia de către polițiști cu aparatul din dotare și în urma testării, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

„Menționăm că, aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara.

Citește mai departe

Actualitate

Hunedoara: Încep înscrierile la Festivalul Național de Umor „Liviu Oros”. Când și unde se va desfășura evenimentul

Publicat

Arhivă foto

Înscrierile la Festivalul Național de Umor „Liviu Oros” au început. Evenimentul va avea loc în perioada 20-21 aprilie 2024 la Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva.

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” vor organiza în perioada 20-21 aprilie 2024, ediția a XXIII-a a Festivalului Național de Umor „Liviu Oros” care se va desfășura la Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva.

Festivalul va include două secțiuni: Concursul Internațional de Epigrame ,,Epigramissima”, ediția a IV-a și Concursul Național de Grafică Umoristică (caricatură), având perioada de înscriere între 20 martie și 5 aprilie 2024.

sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Deva 

Regulamentele de participare la cele două concursuri se găsesc pe pagina de Facebook a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, precum și pe site-ul oficial, accesând link-ul: https://www.centrulculturaldeva.ro/festivalul-national…/

Informații suplimentare puteți obține de la secretariatul Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, la numărul de telefon: 0354.408.907.

Citește mai departe

Eveniment

Bărbat cu dosar penal, după ce a fost prins băut la volan, pe DN 66A, în județul Hunedoara. Ce alcoolemie avea

Publicat

fotografie cu caracter ilustrativ

Un bărbat s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins băut la volan, pe DN 66A, în județul Hunedoara.

Potrivit IPJ Hunedoara, miercuri, 21 februarie 2024, în jurul orei 11:50, un bărbat de 46 ani, din municipiul Lupeni, a fost depistat de către polițiști, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 A, pe raza municipiului Lupeni, care în a fost testat de către polițiști iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuni de conducerea unui vehicul sub influență alcoolului sau a altor substanțe.

Citește mai departe